Libnet.ro
UNICEF

10:30

Care sunt cerintele Teheranului vizavi de acordul nuclear iranian

România Liberă România Liberă,
Care sunt cerintele Teheranului vizavi de acordul nuclear iranian

Un inalt responsabil iranian declarat, joi, in cadrul unei intrevederi cu directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA), Yukiya Amano, ca Iranul isi doreste un acord nuclear corect si echilibrat . continuă pe România Liberă

NEGOCIERILE in doarul nuclear iranian AU FOST EXTINSE

Statele Unite si Iranul au decis, in urma cu putin timp, sa extinda termenul pentru un acord legat de dosarul nuclear iranian, pana la data de 7 iulie. Termenul a fost stabilit pentru marti noapte.

Cum se pune diagnosticul si care sunt solutiile chirurgicale pentru cancerul de san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, a discutat online cu cititorii

Cum se diagnosticheaza cancerul de san, care sunt pasii pe care pacienta trebuie sa ii urmeze si ce solutii chirurgicale exista? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala, a discutat online cu cititorii MedLive.

Un grup de antreprenori din Siberia vinde hartie igienica pe care sunt scrise sanctiunile impotriva Rusiei impuse de UE si SUA

Un grup de antreprenori din Siberia a fabricat si a inceput sa vanda hartie igienica pe care sunt imprimate sanctiunile impuse Rusiei de Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, scrie The Moscow Times.

HOROSCOP 3 iulie: Varsatorii intalnesc partenerii ideali. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 3 iulie. Pestii, sagetatorii si capricornii primesc vesti excelente, pentru care vor deschide sampania, iar gemenii si balantele gasesc oferte nemaipomenite pentru ceea ce vor sa cumpere.

Perchezitii in Capitala, intr-un dosar de evaziune in care sunt implicate si firme din Anglia si SUA

Politistii fac joi patru perchezitii in Bucuresti, la cinci persoane care prin doua firme ar fi cumparat fictiv produse software de la doua firme din Marea Britanie, apoi le-ar fi exportat fictiv catre o firma.

Studiu: Care sunt grijile principale ale romanilor

Costul de trai, locul de munca si presiunea cheltuielilor medicale sunt lucrurile care ii ingrijoreaza cel mai mult pe romani, potrivit unui studiu GfK.

Care sunt ingrijorarile principale ale romanilor - studiu

Aproape jumatate dintre romani sunt ingrijorati cel mai mult cu privire la costul de trai, comparativ cu 52% in cauzul ungurilor si 23% la slovaci, preocupare urmata de pierderea locului de munca 18%) si.

HOROSCOP 1 iulie: Berbecii fac o escapada la mare. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 1 iulie. Berbecii si taurii sunt foarte spontani, iar racii si capricornii se confrunta cu mici probleme in plan financiar.

Relatia nu merge nicaieri? Iata care sunt semnele indisponibilitatii emotionale!

Indisponibilitatea emotionala poate aparea din mai multe cauze, de la o suferinta puternica in dragoste la trecerea unei perioade lungi de singuratate. Ce-i drept, barbatii sunt adesea cel mai predispusi sa devina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )