Libnet.ro
UNICEF

23:01

Care sunt destinatiile straine preferate de romani pentru vacanta la mare. Cele mai bune oferte

Adevărul Adevărul,
Care sunt destinatiile straine preferate de romani pentru vacanta la mare. Cele mai bune oferte

Cea mai vanduta destinatie ramane Grecia, tara preferata de romani. Anul acesta revine in forta Turcia, tara ocolita in ultimii doi ani din cauza instabilitatii politice. Preturile in Turcia au scazut si cu 40%. Bulgaria este si ea printre preferinte, dar romanii au inceput sa aleaga si Italia sau Spania, dar si destinatii foarte ieftine, cum este Albania. continuă pe Adevărul

Horoscopul pentru Ziua Muncii, 1 Mai. Care sunt zodiile cele mai harnice

Daca tot este 1 Mai vedem si care sunt cele mai harnice zodii. Berbec. Lenea nu ii caracterizeaza, duc la bun sfarsit orice sacina primesc si nu se dau in laturi de la munca. Daca nu primesc destule.

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului (VIDEO)

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului VIDEO) Din cauza unui blocaj atmosferic deosebit la nivel european, vom asista la temperaturi.

Care sunt masinile diesel la mana a doua pe care nu trebuie sa le cumperi

Desi romanii au o slabiciune pentru masinile diesel, de multe ori fac alegerea gresita si regreta ca au investit bani in ea si asta doar pentru ca nu dau mare atentie la detalii atunci cand o.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Care sunt celebritatile ce ies cu femei atat de tinere incat ar putea sa le fie copii (FOTO)

Multi barbati celebri au iubite cu multi ani mai tinere decat ei, fiind deseori confundate cu fiicele lor. De fapt, in unele cazuri iubitele sunt chiar mai mici decat fiicele lor, informeaza The Sun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )