Libnet.ro
UNICEF

13:30

Care sunt diferentele dintre leasingul financiar si cel operational?

România Liberă România Liberă,
Care sunt diferentele dintre leasingul financiar si cel operational?

Potrivit estimarilor Asociatiei Societatilor Financiare din Romania ALB), 2018 a fost pentru firmel. continuă pe România Liberă

Ministrul Mediului dezvaluie zonele in care sunt cele mai mari taieri ilegale de lemne: Sunt judetele cu suprafetele cele mai mari acoperite cu paduri (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre judetele in care se taie cel mai mult lemn in mod ilegal. Este vorba despre judetele de munte,.

Cum iti folosesti iPad-ul ca ecran suplimentar la MacBook: care sunt restrictiile

Una dintre cele mai impresionante functii introduse odata cu MacOS Catalina este intitulata Sidecar si faciliteaza utilizarea unei tablete pe post de ecran suplimentar. Indiferent daca vrei.

Ce este vortexul polar si care e diferenta dintre manifestarea lui iarna sau vara. Alte fenomene meteo extreme

Se tot vorbeste zilele acestea despre asa numitul vortex polar care se va reflecta si in vremea care se abate asupra Romaniei. Dar ce reprezinta acest vortex polar si ce se intampla cu acesta? Vortexul polar reprezinta un ciclon permanent si de mare anvergura, ce se situeaza la cei doi poli ai unei plantele, in .

Afla care sunt cei mai creativi oameni de afaceri din istorie

Plini de idei, pasionati, ambitiosi si dispusi sa isi asume riscuri - acestea sunt caracteristicile celor care au revolutionat lumea prin inventiile lor. Bineinteles, s-au bucurat de celebritate, dar si de mari satisfactii financiare. Succesul n-a.

Centralele nucleare imbatranesc: iata care sunt riscurile Frantei

Franta este una din tarile europene care detine tehnologia energiei nucleare, folosita si in scopuri civile pentru producerea de energie electrica. Dupa rezolutia din 1956, spre sfarsitul anilor 70, au fost activate primele centrale, Franta devenind astfel un stat care nu numai ca isi satisface nevoile energetice, dar care reuseste sa obtina si un surplus pentru a-l vinde in strainatate, scrie Il Giornale, citat de Rador.

Care sunt cele mai comandate deserturi de Craciun

Cele mai comandate deserturi de Craciun sunt cozonacii si checurile, iar per familie se comanda, in .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )