Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care sunt domeniile de studiu cele mai cautate de tinerii romani plecati la universitate in strainatate

Adevărul Adevărul,
Care sunt domeniile de studiu cele mai cautate de tinerii romani plecati la universitate in strainatate

Cea mai cautata specializare de tinerii care se afla acum in primul an de studii universitare in strainatate este Economie Afaceri si Management, potrivit statisticilor World Education Fair. continuă pe Adevărul

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Durerile de stomac sunt unele dintre cele mai pacatoase, fiind cauzate de o serie variata de factori. Stresul, alcoolul, dietele haotice, fumatul si dezechilibrul hormonal sunt unele dintre cele mai des intalnite.

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Durerile de stomac sunt unele dintre cele mai pacatoase, fiind cauzate de o serie variata de factori. Stresul, alcoolul, dietele haotice, fumatul si dezechilibrul hormonal sunt unele dintre cele mai des intalnite cauze ale durerilor de stomac sau abdominale.

ANOFM: Peste 19.000 de posturi libere in Romania; cele mai multe, in Capitala

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt libere in prezent la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin, Ialomita si Botosani, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea.

Cel putin un SUV se fura, in fiecare zi, in Bucuresti. Cele mai multe masini se fura toamna

Multi posesori de autoturisme renunta la activarea sitemelor de alarmare dupa cateva luni de la achizitionarea masinii, de gura vecinilor dau de teama sa nu le sparga parbrizele cei deranjati de sunetul enervant. Iau aceasta decizie mai ales daca zona in care parcheaza pare linistita, iar pe acolo nu se perinda foarte des persoane suspecte. Anul trecut aproape 500 de autoturisme au fost furate in Bucuresti, cele mai multe fiind sustrase in toamna.

Cele mai inspirate transformari ale vedetelor la petrecerile de Halloween

De la Roberto Cavalli care a ales sa se deghizeze in Karl Lagerfeld sau miley Cyrus care, pentru o seara, s-a transformat in Lil Kim si pana la Iggy Azalea care a facut furori in rol de Cruela Deville, iata cele mai spectaculoase aparitii ale vedetelor de Halloween.

Romania, printre statele cu cele mai multe procese de incalcare a drepturilor omului

Romania se regaseste in topul statelor cu cele mai multe procese privind incalcarea drepturilor omului, reiese dintr-un raport publicat astazi de Comisia Europeana pentru Eficienta Justitiei.

Care sunt gustarile preferate ale europenilor

Fructele, ciocolata, gustarile pe baza de branza si iaurtul sunt principalele alimente consumate intre mese in Europa, arata un studiu realizat online citat de Mediafax.

VIDEO Romania, vedeta in clipurile Kawasaki care promoveaza cele mai noi modele ale marcii

Kawasaki a lansat editiile 2015 pentru doua motociclete, Versys 650 si Versys 1000, iar clipurile de prezentare ale acestora sunt filmate in Romania, tara care pare sa ofere decorul perfect si un stil de viata pe placul aventurierilor. Pentru a realiza cele doua clipuri au fost realizate filmari pe Transfagarasan, Transalpina, Sibiu si Bucuresti.

VIDEO Analiza Catalin Tanase: Cum au ajuns romanii sa lucreze langa cele mai mari focare de Ebola. Procedura in cazul infectarii

Amenintarea virusului ucigas Ebola se apropie de noi, in fiecare zi. Cel putin 6 romani sunt in acest moment, in Sierra Leone, tara unde au murit de Ebola, pana acum, 700 de oameni si 3 mii sunt bolnavi.

Adata lanseaza cele mai noi variante de SSD-uri pentru servere

Adata a lansat recent cea mai noua varianta de SSD-uri destinate in special serverelor, mai exact modelul SR1010. Chiar daca Adata SR1010 este gandit sa fie cat mai economic, nu exista nici un motiv pentru entuziasti sa nu comande imediat acest model. Pana la urma, oricine si-ar dori cea mai buna securitate a datelor, care vine desigur cu un pret mai ridicat. Noul SSD Adata SR1010 vine cu PLP Power-Loss Protection) care previne pierderea datelor in cazul inchiderii sistemului. SSD-ul [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )