Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care sunt factorii ce contribuie la aparitia acneei dupa vasta de 40 de ani

Hotnews Hotnews,
 Care sunt factorii ce contribuie la aparitia acneei dupa vasta de 40 de ani

Incepand cu schimbarile hormonale ce au loc in organism odata cu inaintarea in varsta si a celor ce apar pe fond de stres, exista numeroase cauze ale aparitiei acneei la varsta matura. Iata care sunt cauzele declansarii problemelor de ten dupa varsta de 40 de ani, conform prevention. com. continuă pe Hotnews

Care sunt masinile care iti vor da un sentiment de satisfactie atunci cand le conduci? Iata 10 modele

Intr-o oarecare masura masinile care arata bine, te fac sa te simti bine. Exista multe masini care sunt foarte distractiv de condus. Astazi va vom prezenta 10 masini care nu doar ca sunt distractive de condus, ele sunt si foarte ieftine, si te vor.

Care sunt orasele cel mai posibil afectate dupa un cutremur major

Multe dintre orasele din Romania au cladiri predispuse la prabusire in caz de seism puternic. Cel mai afectat ar putea judetul Vrancea, avand in vedere cutremurele dese care se produc aici,.

Un roman ofera gratuit un apartament cu doua camere. Care sunt conditiile

Un roman este dispus sa isi doneze apartamentul pentru a ajuta o familie care nu are un acoperis deasupra capului. Barbatul a explicat in anunt ca va darui imobilul cuiva care chiar.

Prieteni pe viata. Care sunt cele trei zodii care nu te vor trada niciodata

Poate ai observat ca in viata prieteniile vin si pleaca, putini fiind cei care iti raman mereu alaturi. Exista insa oameni pe care te poti baza oricand si in orice.

Spitalul groazei de la Constanta. Bolnavilor le e frica sa stea in saloanele care sunt adevarate focare de infectie

Gandacii terorizeaza pacientii sectiei de Neurologie a Spitalului din Constanta. Un cetatean a filmat insectele care misuna cu zecile peste tot prin saloane si a trimis imaginile redactiei.

Restrictii de trafic in Bucuresti. Care sunt rutele ocolitoare

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, miercuri, intre orele 8. 30 si 10. 30, vor fi impuse mai multe restrictii de circulatie, in contextul in care, in Capitala, va avea loc un ceremonial.

Care sunt ZONELE MORTII din Bucuresti! HARTA cu locurile in care se petrec cele mai des ACCIDENTE

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Dragnea: L-am sunat aseara impreuna cu premierul Tudose pe presedintele Iohannis sa-i spunem care sunt propunerile pentru ministerele Apararii si Economiei

Liviu Dragnea a declarat marti ca luni seara l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, pentru a-l anunta ca propunerile PSD la ministerele Apararii si Economiei sunt Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Simon. Presedintele de principiu a agreat aceste propuneri; aseara nu a avut o reactie de respingere, a mai spus Dragnea.

Medicul care l-a consultat pe Gotiu dupa ce a fost batut de Palada vrea sa plece din tara

Vicepresedintele Senatului Romaniei, Mihai Gotiu, a povestit ceea ce la durut cu adevarat in urma discutiei cu medicul care l-a consultat la spital, dupa ce a fost lovit de Mirel Palada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )