Libnet.ro
UNICEF

19:15

Care sunt noile reguli pentru ridesharing. Soferii se tem de amenzi usturatoare

Antena3 Antena3,
Care sunt noile reguli pentru ridesharing. Soferii se tem de amenzi usturatoare

Doar jumatate din soferii de ridesharing vor iesi pe trasee astazi. Soferii se tem de amenzi usturatoare, iar calatorii se plang ca platesc dublu pentru o cursa. Sunt cateva dintre efectele legii care a intrat in vigoare in urma cu doua zile. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR luni, 3 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar! in fiecare zi lucratoare, BNR actualizeaza valorile monedelor de circulatie internationala. Noile cotatii vor urma sa apara in jurul orei 13:00. Iata cat este Euro, Dolarul, Lira sterlina sau Francul elvetian azi, 3 februarie! Curs valutar BNR pentru luni, 3 februarie Specialisii de la Banca Nationala .

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Astazi intra in vigoare noile reglementari privind ridesharingul Care sunt conditiile pentru soferii care fac Uber, Bolt, Clever sau Yango

Noile reglementari privind ridesharingul au intrat in vigoare sambata, a anuntat Politia Romana, care explica conditiile pentru cei care fac Uber, Bolt, Clever sau Yango.

VESTE SOC pentru TOTI SOFERII de peste 31 de ani! Toti POSESORII de PERMIS AUTO sunt GRAV AFECTATI

Mare atentie, soferi! Conform unor statistici, portretul robot al soferului din Romania care este implicat in cele mai multe accidente este un sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, de dimineata, pe alocuri in zonele joase se va inregistra ceata care favorizeaza producerea poleiului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )