Libnet.ro
UNICEF

13:31

Care sunt pensiile speciale vizate pentru eliminare potrivit Guvernului Orban

Adevărul Adevărul,
Care sunt pensiile speciale vizate pentru eliminare potrivit Guvernului Orban

Mai multe categorii de pensii speciale ar urma sa fie eliminate anul viitor, dupa ce Guvernul va fi analizat toate amendamentele depuse celor doua proiecte de acte normative. continuă pe Adevărul

Citu, despre pensiile speciale: Nu mai putem avea doua categorii, unele speciale si altele nu. Vom merge pe contributivitate

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara, ca Guvernul a ajuns la un consens in ceea ce priveste pensiile speciale, PNL dorindu-si un sistem de pensii bazat pe contributivitate, pentru ca nu trebuie sa mai existe doua feluri de pensii.

Magistratii si politistii, la un pas de a ramane fara pensiile speciale

Daca un proiect de lege initiat de patru liberali, printre care Florin Citu si Gigel Stirbu, va fi aprobat de Parlament, politistii si functionarii publici cu regim special vor pierde, foarte curand dreptul la pensie speciala. Ieri, Raluca Turcan spunea ca guvernul va veni cu o noua lege a pensiilor, iar pensiile speciale vor fi anulate, cu exceptia celor ale magistratilor si militarilor.

VIDEO Dezbaterea pensiilor speciale s-a amnat n Parlament Presedintele comisiei de Munca, Adrian Solomon(PSD): Ne vedem cel mai probabil n februarie

Deputatii au discutat marti, in Comisia de Munca, tema pensiilor speciale. Dupa trei ore de dezbateri cu reprezentantii tuturor categoriilor care primesc pensiile speciale, presedintele Comisiei, pesedistul Adrian Solomon a propus suspendarea sedintei. Solomon a invocat necesitatea analizarii de catre Guvern a tuturor amendamentelor depuse la legea pensiilor speciale. Reamintim ca Solomon este unul dintre pesedistii care, in sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, s-a opus eliminarii pensiilor speciale.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Ministrul de Interne anunta MASURI DURE pentru POLITISTII care sunt MANA iN MANA CU INTERLOPII

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta masuri dure pentru politistii care au legaturi cu clanurile interlope si nu isi fac meseria corect, protejand infractorii. Toti politistii care sunt mana in.

Care sunt cele mai rapide telefoane din 2019: cel mai relevant clasament, publicat

Oficialii AnTuTu au publicat cea mai recenta versiune a clasamentului lor lunar in materie de telefoane de top. Asa poti afla care sunt cele mai rapide smartphone-uri pe final de 2019. Daca.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Pensiile speciale: jandarmii da, politistii ba!

Conform unei propuneri de modificare legislativa, politistii sunt singurii angajati ai MAI care vor fi exclusi de pe lista beneficiarilor de pensii speciale, urmand ca jandarmii si pompierii sa ramana cu aceste privilegii. Pensii speciale vor aveasi ofiterii SRI si SPP.

Recursul compensatoriu si pensiile speciale - principale cauze identificate de PSD care au dus la pierderea alegerilor europarlamentare. Cum vrea PSD sa creasca electoral

Social democratii s-au certat luni in sedinta grupurilor parlamentare pe tema pensiilor speciale. O parte dintre parlamentarii PSD nu sunt de acord cu noua conducere a partidului si nu sustin amendarea legii pensiilor speciale. Marcel Ciolacu si apropiatii acestora au incercat sa-i convinga pe acestia ca este necesara o dezbatere publica.

RALUCA TURCAN: Romania cheltuie 9 miliarde de euro anual pentru pensiile speciale

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat azi, in cursul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal sustine anularea pensiilor speciale. Hotararea nu este valabila si in cazul pensiilor speciale ale militarilor sau magistratilor, relateaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )