Libnet.ro
UNICEF

07:30

Care sunt previziunile Samsung pentru anul 2017

Playtech Playtech,
Care sunt previziunile Samsung pentru anul 2017

Anul 2017 se apropie cu pasi repezi, iar tehnologia nu sta pe loc. Tocmai de aceea, Samsung ofera cateva previziuni din aceasta sfera. Previziunile marcheaza mai multe sfere de interes si coincid cu evolutia nu doar tehnologica de la nivelul societatii, ci si cu cea culturala, fiind din ce in ce mai interesant modul in []. continuă pe Playtech

Planul de actiuni pentru anul 2017 a fost adoptat

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a dezbatut si adoptat in Consiliul Consultativ planul sau de actiuni pentru anul 2017, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Editie speciala 360 de grade: Cum se prezinta anul 2017 din perspectiva astrologiei chineze. La ce este predispus fiecare semn zodiacal (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre felul in care se prezinta anul 2017 din perspectiva astrologiei chineze. Un an cu.

Anul 2017 ramane o necunoscuta pentru Simona Halep. Specialistii sustin ca jucatoarea romana are, in fiecare an, rezultate sub asteptari

Desi jucatoarea romana de tenis Simona Halep este, in fiecare an, favorita la cucerirea unui turneu de Grand Slam, ea incheie intotdeauna sub asteptari, spun specialistii americani de la site-ul tennisworldusa. org. Acestia nu sunt increzatori ca romanca va reusi sa impresioneze in 2017.

Anul 2017 din viziunea Bitdefender: ransomware si atacuri in masa prin dispozitive inteligente controlate de hackeri fara stiinta utilizatorilor

Specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender anticipeaza o crestere a numarului de atacuri cibernetice prin dispozitive inteligente, ceea ce va conduce la blocarea activitatii unor servicii online folosite frecvent precum site-uri de stiri, retele de socializare sau magazine online. In plus, amenintarile ransomware, reclamele agresive si revigorarea internetului ascuns, destinat traficului ilegal de bunuri si servicii, reprezinta principalele tendinte pentru 2017.

B1.ro: Romanii incep anul 2017 cu o TAXA NOUA. 80 de lei in plus vom fi nevoiti sa dam pentru...

Incepand cu 1 ianuarie 2017 vom plati o taxa suplimentara de depozitare a deseurilor nerecliclate la groapa de gunoi, de 80 de lei pe tona.

Programul pentru anul 2016 s-a incheiat ieri. Ce inseamna Rabla pentru automobilul din Romania

Anul acesta a fost considerat unul dintre cele mai bune din istoria programului. Pana la finalul sau, aproximativ 25. 000 de persoane fizice si juridice au beneficiat de tichetele electronice in valoare de 6. 500 de lei fiecare.

Cinci motive pentru esecul PNL. Care sunt celelalte si ce solutii ar fi? |OPINIE

Privesc uluit, din afara, miscarile PNL de gaina fara cap care alearga prin curte cu ultimele forte, sleita. Dintre motivele dezastrului, doua sunt cruciale: lipsa unor lideri forte care sa impuna respect si recunoastere in partid si in societate, dar si deficitul de democratie interna.

Invata sa economisesti pe Scoala de Bani! Care sunt diferentele dintre produsele bancare de economisire

De ce ar trebui sa economisim luna de luna, indiferent de varsta sau de veniturile pe care le avem? Raspunsul simplu are doua componente: economisirea ne aduce mai aproape de indeplinirea planurilor importante din viata noastra si, in al doilea rand,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )