Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt prioritatile lui Klaus Iohannis. Dezvaluirile facute de presedinte

Antena3 Antena3,
Care sunt prioritatile lui Klaus Iohannis. Dezvaluirile facute de presedinte

Presedintele Iohannis spune ca este momentul unui consens politic si social real pentru o Romanie a inovarii, capabila sa raspunda sustenabil in contextul provocarilor globale si ca este momentul sa fie. continuă pe Antena3

Care sunt prioritatile legislative ale PNL

Conducerea PNL a stabilit, sambata, prioritatile legislative pe care parlamentarii liberali le vor sustine in sesiunea parlamentara de toamna, intre acestea numarandu-se modificarea statutului politistului, legea invatamantului profesional, reglementari privind holdingurile.

Care sunt PRIORITATILE alesilor in sesiunea de toamna. Cand vor fi votate Codul Fiscal si Legea salarizarii

Sesiunea parlamentara de toamna incepe marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala, dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de bugetul pe 2016 vare ar trebuie sa ajunga in Parlament, asa cum a anuntat Liviu Dragnea, pana pe 15 noiembrie.

RUSIA va conduce CONSILIUL de SECURITATE al ONU. Care sunt prioritatile Moscovei

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, va prelua presedintia Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite.

Klaus Iohannis, discurs la Academia Romana: Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide, ii nemultumeste lipsa unor declaratii incendiare. Conduita promisa si prioritatile au ramas aceleasi, nu vor fi umbrite de efervescenta politica

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs, marti dimineata, la ceremonia de deschidere a Conferintei Internationale Micro-to Nano-Photonics IV - ROMOPTO 2015, care are loc la Academia Romana. Seful statului a subliniat, in discursul sau, ca Am ales sa particip la acest eveniment pentru a arata inca o data care sunt prioritatile mele. Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide sau ar fi vrut sa aiba parte de o vara mai agitata politic. Poate ca pe altii ii nemultumeste lipsa asa-numitelor breaking news-uri si a unor declaratii incendiare. Pentru mine insa conduita promisa si prioritatile asumate au ramas aceleasi. Si nu vor fi nici in continuare umbrite de efervescenta politica sau de circumstante de moment.

Klaus Iohannis: Cercetarea si Educatia sunt sansa unui viitor pe care Romania nu are voie sa il rateze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, prin intermediul paginii sale de Facebook, ca cercetarea si educatia sunt sansa unui viitor pe care Romania nu are voie sa il rateze. Cercetarea si educatia sunt.

DNA a decis netrimiterea in judecata a lui Klaus Iohannis in dosarul ce vizeaza averea sa

DNA a decis netrimiterea in judecata a lui Klaus Iohannis in dosarul in care presedintele, sotia lui si alti trei apropiati sunt anchetati pentru modul in care au obtinut case in Sibiu, informeaza B1.

Klaus Iohannis nu se poate muta in vila de protocol

Presedintele Klaus Iohannis nu s-a mutat in Vila Lac 3 nici la zece luni de la castigarea alegerilor prezidentiale. Se pare ca lucrarile nu sunt gata. Complexul de vile de la Neptun, construit in anii `60 pentru .

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Liviu Dragnea nu vrea un razboi cu Klaus Iohannis: imi asum nedorinta mea de a ataca cu orice pret presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca doreste un climat politic de dialog care va favoriza Romania si ca nu doreste un razboi cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca acest climat.

Un pompier mort la datorie a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Gheorghe Marius-Daniel Fripis, pompierul care si-a pierdut viata sambata in timpul unei interventii pentru stingerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )