Libnet.ro
UNICEF

06:15

Care sunt simptomele sclerozei multiple, boala cu 1.000 de fete? Aflam la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Care sunt simptomele sclerozei multiple, boala cu 1.000 de fete? Aflam la Adevarul Live

Pentru o persoana cu scleroza multipla, totul devine mai greu: mersul, gestul simplu de a apuca si de a ridica un obiect: o ceasca de cafea sau un scaun. Dr. Ovidiu Tudor, medic specialist neurolog, vine la Adevarul Live sa explice care sunt primele semne de boala, iar Simona Tanase, pacienta si presedinta Asociatiei invingatorii Sclerozei Multiple ne povesteste experienta personala. continuă pe Adevărul

Evaluarea Nationala 2019. Care sunt subiectele care au picat la examenul de limba si literatura romana

Evaluarea Nationala 2019 incepe marti, 18 iunie, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Elevii care sustin astazi examenul au avut la dispozitie pentru verificare subiectele care au picat la proba de anul trecut. Accesul in sala de examen s-a facut la ora 8:30, iar proba a inceput la 9:00. Evaluarea Nationala 2019. Subiecte .

Tarile in care gayii traiesc cu frica in san: modurile socante in care sunt persecutati

Violente fara precedent langa Malaezia! Aici, cei gay platesc scump pentru felul lor de a fi si pentru orientarea pe care nu au ales-o, ci cu care s-au nascut. Tarile in care gayii sunt persecutati Legi de-a dreptul de neconceput s-au adoptat in Brunei, fapt ce a dus la violente. Dupa cateva saptamani de la .

Vremea rea ar putea scumpi alimentele. Care sunt primele produse vizate

Fenomenele meteo extreme isi vor lasa amprenta si in buzunarul consumatorului roman! Primele produse vizate de scumpiri sunt legumele, in special rosiile si cartofii. Pretul lor ar putea urca cu cel putin 5%,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )