Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt zonele cu risc maxim de atac

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Care sunt zonele cu risc maxim de atac

Gruparea terorista Stat Islamic a dezvaluit care sunt zonele din Europa, Asia si Africa unde detine cele mai multe celule care pot fi oricand activate. continuă pe Ziarul Bursa

Fara lumina, marti, in Bucuresti si Ilfov. Care sunt zonele vizate

Mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov raman temporar, marti, fara curent electric, in urma unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

IMAGINI SOCANTE cu abuzurile la care sunt supuse animalele in abatoarele franceze (VIDEO)

O asociatie din Franta a dezvaluit abuzurile care sunt comise asupra animalelor de catre angajatii unor abatoare, informeaza Le Figaro. O serie de imagini, filmate cu camera ascunsa si facute publice de.

Gabriela Firea: Spatiile care nu au vegetatie pe ele, cele care sunt nefolosite, vor fi transformate in parcari

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a propus ca spatiile care nu au vegetatie pe ele, spatiile care sunt nefolosite, sa fie folosite pentru parcari. Sunt identificate anumite spatii care nu au.

Facebook va modifica modul in care sunt afisate noutatile pe pagina unui utilizator, mesajele prietenilor au prioritate in fata stirilor

Facebook va modifica modul de afisare a postarilor pentru a privilegia mesajele prietenilor si ale familiei, a anuntat miercuri un oficial al retelei sociale, o schimbare care ar putea afecta traficul site-urilor de stiri, scrie AFP.

Deci ati inteles ce gandesc tehnocratii? Sa nu mai faca scoala decat copiii care sunt din familiile cu bani. Victor Ponta, reactie dura dupa declaratiile ministrului Comunicatiilor (FOTO)

Ministrul Comunicatilor, Marius Bostan, a facut mai multe declaratii revoltatoare la adresa profesorilor, fapt care a starnit revolta mai multor persoane publice, printre care si Victor Ponta, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )