Libnet.ro
UNICEF

22:30

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Playtech Playtech,
Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune. continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Sanatatea mintala va fi una dintre cele mai mari probleme cu care ne vom confrunta in 2021

Odata cu progresul inregistrat de vaccinurile anti Covid-19 si de demararea campaniei de vaccinare se pare ca luminita de la capatul tunelului pandemic este tot mai vizibila. intrucat riscurile fizice sunt mai bine gestionate cu vaccinuri, totusi, va ramane impactul de nesters al pandemiei asupra psihicului colectiv, potrivit CNN.

Ce angajament financiar si-a luat Romania pentru gazduirea la Bucuresti a Centrului Cyber al UE: Va suporta costurile cu chiria si utilitatile pe 10 ani Alte tari au facut angajamente mai bune, spune Ministrul Finantelor

Statul roman si-a asumat sa acopere timp de 10 ani costurile cu chiria si utilitatile noului Centru de securitate cibernetica al UE din Bucuresti, in conditiile in care acest aspect a reprezentat un avantaj in procesul de evaluare a candidaturilor tarilor UE care si-au dorit sa gazduiasca aceasta structura europeana, se arata intr-un Memorandum care va fi discutat miercuri de catre Guvern. Contactat de HotNews. ro, ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, a precizat ca toate tarile care au participat la competitia gazduirii acestui centru european au facut astfel de angajamente financiare, unele chiar mai bune decat ale Romaniei.

Business report: Cele mai vandute masini din Europa, in fiecare tara. Calendarul obligatiilor fiscale pe ianuarie. Scolile nu se redeschid fizic dupa vacanta de iarna. Masinile cu volan pe dreapta nu mai pot fi inmatriculate

Cresterea plafonului pentru TVA-ul de 5% de la 95. 000 la 140. 000 de euro se amana un an. Mii de romani pot pierde banii de avans * Cele mai vandute masini din Europa, in fiecare tara * Jack Ma, inamicul public nr. 1 al lui Xi Jinping. Cum l-a facut Puterea sa dispara * Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna ianuarie 2021 * Sorin Cimpeanu: Scolile nu se redeschid fizic dupa vacanta de iarna * Masinile cu volan pe dreapta, din Marea Britanie, nu mai pot fi inmatriculate in Romania * Justitia din Senegal a clasat un dosar in care aparea fratele presedintelui si Frank Timis * Pe TikTok, impostorul Cumpanasu incurajeaza violent ura copiilor fata de scoala si de profesori * Un numar record de romani au cumparat case in 2020. Cum va fi 2021 in imobiliare.

Top 10 cele mai cele mai vizionate clipuri pe YouTube in 2020

Chiar daca au fost nevoiti sa petreaca cea mai mare parte a anului 2021 in casa, oamenii din toata lumea au avut parte de unele dintre cele mai amuzante momente, pentru ca videoclipurile de pe YouTube au fost o.

Cehia se mentine pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe infectari cu COVID-19. Ce tara conduce clasamentul contagierilor

Potrivit celor mai recente date, Cehia se situeaza din nou pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe contagieri cu COVID-19, avand o rata cumulata in ultimele doua saptamani de 876 de cazuri la.

Actrita Olivia Wilde si cantaretul Harry Styles, unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood

Actrita si regizoarea Olivia Wilde si cantaretul Harry Styles reprezinta unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood, potrivit unor surse citate de revista People.

Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Andreea Prisacariu este o jucatoare de tenis romanca, nascuta in 2000. in decembrie a castigat un turneu dublu in Antalya, unde a jucat alaturi de Andreea Rosca, impotriva Viktoriiei Dema si a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv Romania, incheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 si au incasat un cec de o mie de .

Ce alocatii primesc copiii in Europa. Tara cu cele mai mari alocatii din UE

In prezent, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani din Romania, au o alocatie lunara de 150 de lei, majorata de la 84 de lei in 2019. Daca o transformam in euro la cursul de azi al BNR, am avea aproximativ 30 de euro, adica un euro pe zi. Folosind datele publicate de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )