Libnet.ro
UNICEF

21:00

Carla's Dreams, dupa concertul intrerupt din Targoviste in care s-a aruncat cu bani: Urcau pe scena si incercau sa ne ridice glugile, au fost injuraturi si amenintari

Hotnews Hotnews,
 Carla

Membrii trupei Carla's Dreams fac dezvaluiri despre concertul intrerupt din Targoviste. Ei afirma ca au fost multiple incercari de a li se transmite bani in timpul concertului, ca au spus audientei sa inceteze exploziile de cash si ca unii au urcat pe scena si au incercat sa ridice gluga baietilor, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Precizari ale Carlas Dreams despre concertul intrerupt de la Targoviste: momente omise de clipul care a circulat online

La doua zile de la intreruperea concertului de la Targoviste, Carlas Dreams vine cu o serie de precizari legate de incident. Lamuririle au fost facute pe pagina oficiala de Facebook a trupei.

VIDEO Carlas Dreams a oprit un concert dupa ce solistul a fost tratat ca un manelist de un petrecaret care a aruncat in el cu bani

Carlas Dreams tine la blazon. Tratat ca un manelist, dupa ce un petrecaret a aruncat in el cu bani, solistul trupei a oprit concertul pe care il sustinea intr-un local din Targoviste si a parasit scena intr-un val de nemultumire a celoralti spectatori.

Covasna devine prima regiune din tara care lanseaza propriiile pachete turistice

Covasna este prima regiune din Romania care lanseaza propriiile pachete turistice si, totodata, un web site de promovare a zonei, visiteazacovasna. ro.

Faze tari: Reactia incredibila a unui cuplu din China care a pierdut avionul; O tigare electronica i-a explodat in geanta. Ce s-a intamplat dupa aceea; Pluto emite raze X, iar oamenii de stiinta vor sa inteleaga de ce

Cele mai traznite inventii din toate timpurile sunt totodata si utile in preajma omului. Mare mai este gradina Domnului si multi. O mama a sunat la politie pentru ca nu a putut sa-si convinga fiica sa-si puna centura de siguranta. Ce i-a spus ofiterul. In Statele Unite, disperarea unei mame care.

Masura drastica adoptata in Franta: Vor fi interzise vesela si tacamurile din plastic. Care este motivul

Din 2020, in Paris vor fi interzise farfuriile, paharele si furculitele sau cutitele de unica folosinta. Acestea vor putea fi vandute doar daca sunt realizate din materiale biodegradabile. Masura.

OMV a primit petrol din Iran, care va ajunge si in Romania

Grupul energetic austriac OMV, proprietarul Petrom, a anuntat vineri ca a primit o cantitate de un milion de barili de titei din Iran, in conformitate cu un contract spot cu livrare in portul italian Trieste, grupul austriac urmand sa directioneze petrolul iranian spre cele doua rafinarii ale sale din Austria si Romania, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Mai multa munca decat bani. Si nu doresc sa muncesc pe aici. Situatie alarmanta cu tinerii din Romania care au terminat studiile si nu vor sa intre pe piata muncii

Una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta Romania este aceea a tinerilor cu varsta intre 16 si 24 de ani care nu vor sa-si faca un rost in viata. Acesti tineri fac parte.

Generatia NEET: Mai multa munca decat bani. Si nu doresc sa muncesc pe aici. Situatie alarmanta cu tinerii din Romania care au terminat studiile si nu vor sa intre pe piata muncii

Una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta Romania este aceea a tinerilor cu varsta intre 16 si 24 de ani care nu vor sa-si faca un rost in viata. Acesti tineri fac parte.

OMV a primit petrol din Iran, care va ajunge si in Romania

Grupul energetic austriac OMV, proprietarul Petrom, a anuntat ieri ca a primit o cantitate de un milion de baril de titei din Iran, in conformitate cu un contract spot cu livrare in portul italian Trieste, grupul austriac urmand sa directioneze petrolul iranian spre cele doua rafinarii ale sale din Austria si Romania, transmite agentia Reuters, citata de Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )