Libnet.ro
UNICEF

12:45

Carlos Ghosn ia in calcul lansarea modelului electric Dacia. Asteapta doar un semnal.

România Liberă România Liberă,
Carlos Ghosn ia in calcul lansarea modelului electric Dacia. Asteapta doar un semnal.

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan, declara ca gigantul pe care il conduce este pregatit oricand sa lanseze un model electric marca Dacia, insa semnalul pe care il asteapta este cel din partea publicului. Ghosn crede ca in viitor va exista o cerere mare pentru aceste modele, potrivit AutoExpress. Pe masura ce numarul statiilor de reincarcare din orase va creste tot mai multi oameni vor fi atrasi de masinile electrice si sigur ca preturile vor scadea si ele. Asa ca nimic nu impiedica . continuă pe România Liberă

Carlos Ghosn ia in calcul lansarea unui model electric Dacia. Asteapta doar un semnal.

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan, declara ca gigantul pe care il conduce este pregatit oricand sa lanseze un model electric marca Dacia, insa semnalul pe care il asteapta este cel din partea publicului. Ghosn crede ca in viitor va exista o cerere mare pentru aceste modele, potrivit AutoExpress. Pe masura ce numarul statiilor de reincarcare din orase va creste tot mai multi oameni vor fi atrasi de masinile electrice si sigur ca preturile vor scadea si ele. Asa ca nimic nu impiedica .

Carlos Ghosn, seful Renault: Dacia electrica este o posibilitate

Dacia electrica este o posibilitate pentru brand, datorita cresterii popularitatii acestui segment de autoturisme, considera Carlos Ghosn, seful concernului Renault-Nissan, citat de revista britanica Auto Express.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )