Libnet.ro
UNICEF

06:30

Carmen Avram: Va fi o batalie grea. Dacian Ciolos isi doreste comisia pe Agricultura

Antena3 Antena3,
Carmen Avram: Va fi o batalie grea. Dacian Ciolos isi doreste comisia pe Agricultura

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un scurt interviu cu Carmen Avram careva fi difuzat integral, sambata dimineata, la Be EU. intrebata de jurnalista Sabina Iosub care este scopul sau. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos luat in deradere de noul presedinte al Parlamentului European

Dacian Ciolos a starnit rasul noului presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, atunci cand a spus ca cetatenii trebuie sa se exprime asupra sefiei institutiilor UE si deciziile sa nu fie luate in culise, potrivit Mediafax.

VIDEO Deputatii europeni au taxat ipocrizia lui Dacian Ciolos. Fostul premier a starnit hohote de ras

In calitate de lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Ciolos a sustinut un discurs dupa alegerea socialistului italian David Sassoli in functia de presedinte al legislativului european. Numai ca a fost intrerupt de hohote de ras. Motivul: Ciolos a pledat ca functiile europene sa nu mai fie alocate prin negocieri de culise, in timp ce seful sau politic, Emmanuel Macron, a dinamitat procedura democratica spitzenkandidat.

Dacian Ciolos, HUIDUIT in Parlamentul European: Declaratiile liderului Renew Europe privind NEGOCIERILE DE CULISE, taxate de colegii eurodeputati(VIDEO)

Dacian Ciolos, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, a fost huiduit miercuri in plenul legislativului european. Totul s-a intamplat in timpul discursului pe care liderul PLUS l-a sustinut dupa.

O femeie isi doreste al patrulea copil, dar sotul ei nici nu vrea sa auda. Motivul lui este unul complet neasteptat

O femeie cere sfatul expertei in relatii de la The Guardian legat de o problema care o macina. Femeia isi doreste un al patrulea copil, insa sotul ei nici nu vrea sa auda de acest lucru. Barbatul i-a spus c?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )