Libnet.ro
UNICEF

21:30

Carmen Avram: Am prins drag de PSD. Momentul decisiv a fost speech-ul pe care Viorica Dancila l-a tinut in Parlamentul European. O pledoarie pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Carmen Avram: Am prins drag de PSD. Momentul decisiv a fost speech-ul pe care Viorica Dancila l-a tinut in Parlamentul European. O pledoarie pentru Romania

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a explicat, la Antena 3, de ce a trecut de la presa la politica. Jurnalista i-a criticat pe romanii care au iesit in strada la inceputul anului 2017 dupa Ordonanta 13 si a laudat-o pe Viorica Dancila pentru discursurile de la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Carmen Avram: Am prins drag de PSD. Momentul decisiv a fost speech-ul pe care Dancila l-a tinut in Parlamentul European

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a explicat, la Antena 3, de ce a trecut de la presa la politica. Jurnalista i-a criticat pe romanii care au iesit in strada la inceputul anului 2017 dupa Ordonanta 13 si a laudat-o pe Viorica Dancila pentru discursurile de la Bruxelles. Are doamna Dancila aceasta sintagma pe care o foloseste foarte des: tara mea. Pe mine ma atinge in inima, a spus Carmen Avram.

Dancila a inspirat, in sfarsit, pe cineva: fosta vedeta PRO TV care merge la alegeri

Dancila a reusit sa atinga in inima o jurnalista cunoscuta despre care aveai, probabil, o parere mai buna. Carmen Avram a prins drag de PSD dupa ce partidul a pus-o pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare. Carmen Avram e acum pe la Antena 3, in caz ca nu-ti mai amintesti prin ce mediu se mai [] .

Carmen Avram: Pana in 2009 am votat PNL, dupa am tot asteptat ca sa isi revina si i-am gasit mereu scuze/ Balanta in favoare PSD a fost inclinata de discursul lui Dancila din Parlamentul European

Jurnalista Carmen Avram este surpriza de pe lista PSD pentru europarlamentare, aceasta regadindu-se pe locul 2 dupa Rovana Plumb. in prima declaratie dupa ce lista a fost anuntata oficial, aceasta a aratat ca a .

Carmen Avram candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare: Sunt un fan al democratiei

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in Premiera de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Social-democratii spera sa obtina cel putin 14 locuri.

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in Premiera de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Voi face si politica asa cum am facut si presa: onest,.

PSD a validat lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb si Carmen Avram, primele doua nume

Update: Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat lista partidului pentru europarlamentare. Iata primele 15 nume: 1. Rovana Plumb 2. Carmen Avram 3. Claudiu Manda 4. Chris Terhes 5. Dan Nica 6.

Catalin Tolontan, la Gala Premiilor Superscrieri: Candidatura lui Carmen Avram la alegerile europarlamentare nu schimba faptul ca a participat la fondarea celor mai importante emisiuni jurnalistice la televiziunile din Romania

Coordonatorul editorial al cotidianului Libertatea, Catalin Tolontan, a laudat luni seara, in cadrul Galei Premiilor Superscrieri, cariera jurnalistica a realizatoarei Antena 3 Carmen Avram, cea care candideaza pe.

Carmen Avram face marele anunt, in aceasta seara, la Sinteza zilei

In aceasta seara, la Sinteza zilei, Carmen Avram face marele pas si marele anunt. Schimbare majora in viata celei mai premiate jurnaliste de investigatie din Romania. E seara premierelor, seara marilor sc.

Comunicatul Antena 3 dupa anuntul candidaturii jurnalistei Carmen Avram la alegerile europarlamentare

Carmen Avram, realizatoarea celei mai premiate si apreciate emisiuni de anchete si reportaje - in Premiera -, a decis sa faca un pas important. Dupa 27 de ani de cariera remarcabila in presa scrisa si in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )