Libnet.ro
UNICEF

20:15

Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat acum partenera lui Mircea Badea

Playtech Playtech,
Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat acum partenera lui Mircea Badea

Vedetele din showbiz-ul romanesc au ales diferite masuri de precautie pentru a-si proteja sanatatea, in contextul actual al pandemiei de COVID-19. Printre ele se numara si Carmen Bruma, care a luat o decizie radicala. Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat partenera lui Mircea Badea? Avand in vedere situatia dificila in care ne aflam, si . continuă pe Playtech

George Burcea si Andreea Balan, divort la tribunal. Ce decizie radicala a luat acum artista

Divortul dintre George Burcea si Andreea Balan nu se va petrece la notar, ci la tribunal. Aceasta este situatia si asa ramane. Nu-mi doresc sa mai fiu asociata ca imagine. George Burcea si Andreea Balan, divort la tribunal George Burcea si Andreea Balan vor divorta nu la notar, lucru care ar fi simplificat procedura, ci .

Ce grupa de sange este cel mai putin predispusa la infectia cu COVID-19. Cercetatorii au anuntat acum

Cercetatorii chinezi din Wuhan si Shenzhen au realizat un studiu care arata ce grupa de sange este cel mai putin predispusa la infectia cu COVID-19. Specialistii nu sunt inca siguri cu privire la evolutia diferitelor grupe sanguine, chiar daca mai multe teorii arata ca grupele de sange joaca un rol important in aparitia unor boli.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )