Libnet.ro
UNICEF

05:15

Carmen Bruma, 5 reguli esentiale ca sa slabim dupa Sarbatori: Este un truc care va ajuta

Antena3 Antena3,
Carmen Bruma, 5 reguli esentiale ca sa slabim dupa Sarbatori: Este un truc care va ajuta

Cei mai multi dintre noi au acumulat cateva kilograme in perioada sarbatorilor de iarna. Pentru a scapa de ele nu este nevoie de o dieta stricta, ci puteti urma cateva reguli. continuă pe Antena3

Carmen Bruma, 5 reguli esentiale ca sa slabim: deshidratarea declanseaza pofta de mancare

Carmen Bruma recomanda 3 mese pe zi, fara rontaieli intre ele, una dintre acestea fiind compusa dintr-o salata de legume proaspete.

Trucul lui Carmen Bruma pentru a slabi rapid dupa sarbatori. Greseala pe care o fac toti romanii

Sarbatorile ne-au adus multa voie buna, insa am intrat in noul an si cu cateva kilograme in plus. Carmen Bruma ne spune cum sa scapam de ele in timp record. Este vorba despre cinci reguli, la care se adauga un truc ce nu da gres niciodata. Festinul culinar s-a incheiat. Cum ne recapatam silueta? Trucul .

Alimentele care taie pofta de mancare. Sunt perfecte dupa sarbatori

Expertul in boli metabolice si de nutritie a spus la Antena 3 cum se poate controla senzatia de foame si care sunt alimentele care taie pofta de mancare. Alimentele care taie pofta de mancare El a vorbit despre alimentele care trebuie consumate pentru a avea un stil de viata sanatos. in primul rand trebuie sa .

Cum slabim dupa sarbatori, fara sa tinem dieta. Ponturi eficiente de la nutritionistul Serban Damian: E cel mai important aspect

Sarbatorile ne-au adus multa voie buna, dar am intrat in Noul An si cu cateva kilograme in plus. Nutritionistul Serban Damian ne spune cum sa scapam de ele in timp record. Nu trebuie sa tinem cont decat de niste reguli foarte simple. in teorie nu pare greu deloc, dar sa vedem cum va fi cand le punem in practica.

Raed Arafat, despre un lockdown dupa Sarbatori. Va fi o crestere a numarului de cazuri!

Autoritatile nu au in vedere instituirea unui lockdown general in Romania, spune Raed Arafat, care adauga ca se va apela in continuare doar la restrictii locale acolo unde este nevoie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )