Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, anunt despre legea pensiilor militare: imi doresc sa am sustinerea sindicatelor(VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan, anunt despre legea pensiilor militare: imi doresc sa am sustinerea sindicatelor(VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut luni noi precizari cu privire la legea pensiilor militare. Aceasta a declarat ca sustine amendarea articolului prin care erau permise pensionarile pana la. continuă pe B1

Ministrul Carmen Dan negociaza cu sindicatele pentru a modifica sistemul de pensionare a politistilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, la Parlament, ca se afla in discutii cu sindicatele pentru modificarea unor prevederi ale Statutului politistului.

Carmen Dan in Camera Deputatilor: Nicio lege nu interzice reangajarea dupa pensionare, nici cumulul pensie-salariu

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca nu exista vreo lege care sa interzica cumulul pensie salariu sau care sa interzica unui pensionar sa se reangajeze intr-o institutie publica, iar astfel de cazuri exista incepand cu Administratia prezidentiala si Guvernul, potrivit News. ro. Ea sustine ca doar 18 persoane cu statut de pensionar au fost reangajate in MAI, dintre cei 127. 000 de salariati.

Carmen Dan, in Parlament: 7.221 de persoane s-au pensionat din MAI in acest an. 433 dintre acestia aveau varste sub 47 de ani

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, de la tribuna Parlamentului, ca pana la 14 septembrie 2017 peste 7. 200 de persoane din MAI s-au pensionat. De asemenea, aceasta a precizat ca in prezent MAI functioneaza cu 85% din numarul total al functiilor.

Mihai Tudose, anunt despre split TVA: in cazul caror firme se va aplica masura

Premierul Mihai Tudose, noi declaratii despre split TVA, controversatul mecanism contestat in repetate randuri de mediul de afaceri. La finalul unei intalniri avute luni cu reprezentantii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )