Libnet.ro
UNICEF

12:46

Carmen Dan anunta ca a initiat un proiect de lege pentru cresterea valabilitatii pasapoartelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carmen Dan anunta ca a initiat un proiect de lege pentru cresterea valabilitatii pasapoartelor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta ca a initiat un proiect de lege pentru cresterea valabilitatii pasapoartelor de la cinci la zece ani pentru persoanele care au varste de peste 25 de ani. continuă pe Ziarul Bursa

Carmen Dan da vina pe subordonati pentru fuga lui Morgenstern si nu demisioneaza

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu se simte responsabila pentru disparitia omului de afaceri Avraham Morgenstern, care a disparut din tara desi se afla sub control judiciar. Ea a transmis ca nu este in functie pentru a-si da demisia cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie de politie din Romania nu-si duce la indeplinire sarcinile.

Schimbare majora pentru milioane de romani! Persoanele care ies din tara sunt direct vizate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat ca a initiat un proiect de lege pentru cresterea valabilitatii pasapoartelor de la cinci la zece ani pentru persoanele de peste 25 de ani. Este.

Satui de cozile la pasapoarte, romanii din diaspora vor sa depuna plangere impotriva ministrului Carmen Dan

Carmen Dan, ministrul de Interne, este criticata pentru cozile interminabile din fiecare vara de la ghiseele pentru eliberarea pasapoartelor. Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa ameninta ca, daca aceasta nu va rezolva problema, vor depune o plangere penala impotriva ei.

Carmen Dan despre disparitia lui Avraham Morgenstern: Nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie nu-si duce la indeplinire sarcinile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie de politie din Romania nu-si duce la indeplinire sarcinile pe care le are conform fisei postului. Postarea lui Carmen Dan vine dupa ce deputatul PNL Ovidiu Raetchi i-a cerut acesteia demisia din functia de ministru de Interne dupa disparitia omului de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat saptamana aceasta la 8 ani de inchisoare cu executare.

Vaduva lui Cornel Patrichi o desfiinteaza pe Carmen Dan, secretara ajunsa ministru de Interne: Ma simt batjocorita, hartuita, neputincioasa!

Sotia regretatului Cornel Patrichi, Cornelia, a criticat-o extrem de dur pe Carmen Dan, Ministrul de Interne, pentru afirmatiile pe care aceasta le-a facut despre pensiile speciale incasate de subordonatii.

Carmen Dan, despre cozile de la pasapoarte: Nu se poate dubla numarul de personal sau de ghisee. Vom prelungi valabilitatea actelor de la 5 la 10 ani

Ministrul Carmen Dan a spus duminica seara laAntena 3ca exista o initiativa legislativa de a prelungi valabilitatea pasapoartelor de la 5 la 10 ani, dar in legatura cu cozile de la ghisee, nu poate configura un sistem doar pentru valorile extreme, intrucat nu exista personal si nici ghisee.

Ministrul Carmen Dan, despre faptul ca ar fi preferata lui Liviu Dragnea: Am putea accepta ca m-a propus pentru ca ma cunoaste, dar mi se pare ca ne situam intr-un plan al ridicolului. Domnul Dragnea a sustinut-o si pe Sevil Shhaideh. / Presedintele PSD

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat duminica seara laAntena 3ca este ridicol sa se vorbeasca despre faptul ca ar fi preferata presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intrucat acesta a sustinut si alti ministri. Totodata, aceata a spus ca presedintele PSD nu va mai avea o atitudine pasiva fata de cei care il critica.

Carmen Dan: Domnul Dragnea m-a sustinut pentru ca ma cunostea

Carmen Dan, ministrul de Interne, a fost prezenta duminica seara la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. in urma zvonurilor ca ea este preferata de Liviu Dragnea pentru ca provine din.

Carmen Dan, despre disparitia lui Morgenstern: Nu imi dau demisia cand un politist dintr-o oricare sectie nu-si duce la indeplinire sarcinile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca nu este in aceasta functie pentru a-si da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie de politie din Romania nu-si du.

Romanii din diaspora vor sa depuna PLANGERE impotriva ministrului Carmen Dan pentru COZILE de la PASAPOARTE!

Carmen Dan, ministrul de Interne, este criticata pentru cozile interminabile din fiecare vara de la ghiseele pentru eliberarea pasapoartelor, reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )