Libnet.ro
UNICEF

08:15

Carmen Dan anunta ca nu va fi prezenta la votul motiunii de cenzura. Aceasta sustine ca e in autoizolare

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan anunta ca nu va fi prezenta la votul motiunii de cenzura. Aceasta sustine ca e in autoizolare

Fostul ministru de Interne Carmen Dan nu va fi prezenta luni pentru votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, a anuntat aceasta pe Facebook. Fostul ministru a explicat ca este nevoita sa stea in autoizolare dupa ce mama acesteia a fost confirmata cu virusul SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

De ce a lipsit Carmen Dan de la votul pentru motiune: Sunt un contact direct. in orice zi ma pot pozitiva

Fostul Ministru de Interne, Carmen Dan, a oferit in exclusivitate pentru Antena 3 o reactie la ceea ce a declarat presedintele PSD Marcel Ciolacu cu privire la membrii care nu au particivat la votul pentru motiunea de cenzura.

Marcel Ciolacu anunta excluderea celor trei parlamentari care lipsesc de la votul motiunii de cenzura. Fostul ministru Carmen Dan, pe lista neagra

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va propune forului de conducere al partidului demiterea parlamentarilor care lipsesc de la votul pentru demiterea Guvernului Orban.

Carmen Dan se apara dupa ce Ciolacu a amenintat cu excluderea: Mama mea e in spital, deloc intr-o stare buna. Nu-mi arde de postari in care sa justific ce fac

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a venit cu noi explicatii pentru abseta acesteia de la votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban. Aceasta a explicat ca mama acesteia, in varsta de 74 de ani a fost confirmata cu COVID-19 si, intrucat e contact direct, are obligatia legala de a sta in autoizolare.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

CARMEN DAN: Nu voi fi prezenta la motiune, sunt in autoizolare

Senatorul PSD Carmen Dan a anuntat, astazi, ca nu va fi prezenta in Parlament la motiunea de cenzura, intrucat este in autoizolare dupa ce mama sa a fost confirmata cu virusul SARS-COV-2.

Ciolacu pregateste excluderile dupa esecul motiunii. Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor, primii vizati: Care colegi? Nu e niciunul bolnav

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari social-democrati care au lipsit de la votul motiunii de cenzura. Acesta a pus la indoiala faptul ca cei trei sunt bolnavi.

USR anunta ca nu va participa la votul motiunii: Romania nu are nevoie de circul PSD

Dan Barna a anuntat, duminica dimineata, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura. Liderul USR afirma ca initierea acesteia este o dovada de iresponsabilitate din partea PSD si ca partidul pe care il conduce nu vrea sa incurajeze acest fapt.

USR ramane alaturi de Guvernul PNL si nu participa la votul motiunii de cenzura

Dan Barna, liderul USR, a anuntat ca parlamentarii formatiunii politice pe care o conduce nu vor par.

Carmen Dan, precizari despre absenta sa din Parlament: Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital, deloc intr-o stare buna

UPDATE, 31 august, ora 16. 39: Senatoarea PSD Carmen Dan a facut o serie de precizari pentru a clarifica situatia absentei sale de la sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si s.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )