Libnet.ro
UNICEF

08:45

Carmen Dan si Calin Popescu Tariceanu au fost huiduiti la Catedrala Neamului de catre pelerinii care-l asteptau pe Papa

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan si Calin Popescu Tariceanu au fost huiduiti la Catedrala Neamului de catre pelerinii care-l asteptau pe Papa

Papa Francisc a vizitat astazi Catedrala Mantuirii Neamului. La eveniment au fost invitati si o serie de politicieni romani, precum ministrul de Interne Carman Dau sau Calin-Popescu Tariceanu, care atunci cand au ajuns la Catedrala, au fost huiduiti de pelerini. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu, lasat fara imunitate: de ce a fost abandonat liderul ALDE de colegi

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, nu a mai fost tinut in brate de colegii sai senatori din Comisia Juridica. Ei au aprobat, miercuri, cererea DNA privind ridicarea imunitatii in dosarul in care e acuzat de luare de mita. Calin Popescu Tariceanu poate fi urmarit penal de procurorii DNA. Comisia juridica din Senat a avizat inceperea [] .

Calin Popescu Tariceanu, despre vizita Papei Francisc in Romania: Este un eveniment rar si pretios

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un mesaj pe pagina sa de facebook ca vizita Papei este un eveniment rar si pretios, si un prilej in a ne pune in valoare unii pe.

Comisia juridica din Senat a aprobat inceperea urmaririi penale pentru Calin Popescu Tariceanu

UPDATEComisia juridica a Senatului a aprobat miercuri ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care DNA il acuza de luare de mita pe vremea cand acesta era.

Comisia juridica a votat pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, in dosarul in care DNA il acuza de luare de mita

UPDATE: Comisia juridica a Senatului a aprobat miercuri ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care DNA il acuza de luare de mita. Au fost trei voturi pentru ridicarea.

Carmen Dan, la DNA: Am fost martor intr-un dosar care priveste Tel Drum

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca a fost audiata de procurori in calitate de martor intr-un dosar care priveste Tel Drum. Ac.

Ridicarea imunitatii lui Tariceanu, discutata miercuri, dupa ce a fost amanata sase luni

Cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu va fi discutata miercuri in Comisia Juridica. Solicitarea procurorilor anticoruptie e tinuta la sertar de mai bine de sase luni, dar acum,.

Cui pe cui scoate: Cum s-au inteles PSD si ALDE ca Tariceanu sa scape de urmarirea penala (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ar putea scapa de urmarirea penala, desi Comisia Juridica a decis sa recomande senatorilor ridicarea imunitatii acestuia. Asta dupa o negociere intreliderul ALDE si Viorica.

Serban Nicolae, iesire nervoasa dupa ce Comisia Juridica a votat ridicarea imunitatii lui Tariceanu: Scapa adevaratii infractori!

Serban Nicolae a reactionat dur dupa ce Comisia Juridica a decis sa recomande senatorilor ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu. Senatorul PSD sustine ca, din punctul sau de vedere, justitia se oc.

Digi24: CTP: Ministrii Carmen Dan si Teodor Melescanu trebuie sa raspunda penal pentru modul de organizare a votului

Ministrii Carmen Dan si Teodor Melescanu trebuie sa raspunda penal pentru organizarea defectuoasa a votului la alegerile europarlamentare 2019 si referendumul pentru justitie, pentru ca au fost probleme nu numai la votul din diaspora, dar si in tara, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. impiedicarea cetatenilor sa-si exercite un drept fundamental prevazut prin Constitutie este o infractiune grava, cu caracter penal, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Nou termen la Senat pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu

Biroul permanent al Senatului a acordat, marti, un nou termen de doua saptamani Comisiei juridice pentru intocmirea unui raport la solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )