Libnet.ro
UNICEF

17:00

Carmen Dan si Catalin Paraschiv, chemati n Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan si Catalin Paraschiv, chemati n Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, Avocatul Poporului si conducerea Institutului Roman pentru Drepturile Omului sunt invitati in data de 18 septembrie in Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, Speranta Cliseru si seful Jandarmeriei, chemati din nou la audieri in Parlament

Presedintele Comisiei de Aparare din Parlament, senatorul PNL Marcel Vela, anunta ca a convocat o noua sedinta, marti, pentru audierea prefectului Capitalei, a comandantului Jandarmeriei si a ministrului de Interne, pe tema violentelor de la protestul din 10 august, el afirmand ca demisia ministrului Carmen Dan este urgenta nationala. Senatorul liberal spune ca ministrul de Interne nu a transmis comisiei raportul MAI cerut inca din 24 august.

Carmen Dan, despre acuzatiile lui Firea: Voi clarifica la Comisia de aparare din Senat

Carmen Dan a declarat ca va raspunde acuzatiilor Gabrielei Firea la Comisia de aparare din Senat ce va avea loc marti. Dan a mai spus ca raportul clasificat privind protestele va ajunge, luni, la Comisia de aparare, potrivit agentiei Mediafax.

Audierea lui Carmen Dan in Comisia de Aparare din Senat, anulata

Audierea lui Carmen Dan in Comisia de Aparare din Senat a fost anulata. La fel s-a intamplat si cu cea a Sperantei Cliseru. Ministrul de Interne si prefectul Capitalei urmau sa dea explicatii privind.

Carmen Dan, audiata in Comisia de Aparare in privinta protestelor din Piata Victoriei

Si ministrul de Interne, Carmen Dan, precum si prefectul Capitalei Speranta Cliseru si maiorul Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia jandarmilor la mitingul din Piata Victoriei vor fi audiati in.

PSD a anulat audierea lui Carmen Dan in Senat. PNL: Cei de la PSD s-au temut sa auda lucruri din gura prefectului. Speranta Cliseru: Nu renunt la functie

Majoritatea PSD din Comisia de Aparare din Senat a blocat azi audierea ministrului de Interne Carmen Dan cu privire la violentele de la protestul diasporei. Pretextul? Invitatia fusese lansata de liberali, fara consultarea PSD. Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost prezenta la Parlament, dar in final n-a mai fost audiata. La plecare, Cliseru a spus ca nu demisioneaza.

Liberalii, n motiunea mpotriva lui Carmen Dan: Ne putem gndi la premeditare n cazul violentelor din 10 august / Va asumati raspunderea pentru faptul ca ati stricat imaginea Romniei n plan international?

Liberalii solicita demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, si a conducerii Jandarmeriei in motiunea simpla intitulata Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti si depusa miercuri la Camera Deputatilor, relateaza Agerpres. Liberalii acuza in motiune ca ne putem gandi la premeditare, amintindu-ne ca recent Liviu Dragnea si Carmen Dan voiau sa ofere Jandarmeriei atributii de cercetare penala, dar si paza si protectie pentru demnitari.

Ministrul de Interne Carmen Dan merge marti la sedinta comisiei de aparare din Senat, pentru a clarifica tot ceea ce este de clarificat in legatura cu violentele de la protestul din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar urma sa mearga, marti, la sedinta Comisiei de Aparare din Senat, unde a fost chemata pentru a da explicatii in legatura cu violentele de la protestul din 10 august. Dan spunea ca va clarifica in comisie tot ceea ce este de clarificat.

Carmen Dan merge marti la sedinta comisiei de aparare din Senat, pentru a clarifica tot ceea ce este de clarificat in legatura cu violentele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar urma sa mearga, marti, la sedinta Comisiei de Aparare din Senat, unde a fost chemata pentru a da explicatii in legatura cu violentele de la protestul din 10 august. Dan spunea ca va clarifica in comisie tot ceea ce este de clarificat.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la discutii cu premierul Dancila, la guvern

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila. Discutiile dintre Viorica Dancila si Carmen Dan au loc, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax, in contextul situatiei tensionate din CExN al PSD de sambata, de la Neptun, cand Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de Interne.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit pe jos, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )