Libnet.ro
UNICEF

19:45

Carmen Dan: cei care refuza munca in folosul comunitatii vor fi pedepsiti cu inchisoare de pana la 2 ani

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan: cei care refuza munca in folosul comunitatii vor fi pedepsiti cu inchisoare de pana la 2 ani

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii. continuă pe Adevărul

Carmen Dan vrea ca cei care refuza munca in folosul comunitatii sa fie trimisi dupa gratii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat va vota din postura de parlamentar proiectul de lege care prevede pedepse de doi ani de inchisoare pentru cei care refuza sa efectueze munca in folosul.

Carmen Dan: Sustin proiectul privind pedeapsa cu nchisoarea pentru cei ce refuza munca n folosul comunitatii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii, transmite Agerpres.

Pedepasa cu nchisoarea de pna la doi ani pentru cei care nu se prezinta la munca n folosul comunitatii - proiect semnat de Carmen Dan

Mai multi parlamentari PSD au depus o initiativa legislativa care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la doi ani pentru persoanele care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii. Expunerea de motive este semnata, in numele initiatorilor, de ministrul de Interne Carmen Dan, senator PSD, si deputatul PSD Eugen Neata.

Pedeapsa cu nchisoarea de pna la doi ani pentru cei care nu se prezinta la munca n folosul comunitatii - proiect semnat de Carmen Dan

Mai multi parlamentari PSD au depus o initiativa legislativa care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la doi ani pentru persoanele care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii. Expunerea de motive este semnata, in numele initiatorilor, de ministrul de Interne Carmen Dan, senator PSD, si deputatul PSD Eugen Neata.

Pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii: Ce ministru a semnat initiativa

Persoanele care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii ar putea primi o pedeapsa cu inchisoarea de la trei luni la doi ani, potrivit unui proiect de lege initiat de mai multi parlamentari PSD. Expunerea.

Sustin munca in folosul comunitatii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii, informeaza Agerpres.

Carmen Dan, declaratie cu privire la mitingul PSD: Din punctul meu de vedere mitingul e doar amanat

Carmen Dan, ministrul de Interne, a facut declaratii la sediul PSD, inaintea unei sedinte foarte importante. Pentru cei care nu vor sa faca munca in folosul comunitatii sunt condamnati la doi ani de.

Primarul PSD din Videle, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si la munca in folosul comunitatii

Primarul PSD al orasului Videle, Nicolae Badanoiu, a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare si interdictia de a mai fi ales in functii publice pentru complicitate la luare de mita. Decizia Tribunalului Teleorman nu este definitiva, condamnarea fiind in prima instanta si putand fi atacata in termen de zece zile. in acelasi dosar, fostul viceprimar, Florin Nedelcu, a fost condamnat definitiv.

Ce reprezinta initiala numelui tau. Cei care poarta nume care incep cu C vor fi cu adevarat incantati cand vor citi asta

Popoarele antice, in special, grecii considerau ca soarta unui individ era decisa de initiala numelui pe care parintii il alesesera pentru pruncul lor. Aceasta metoda este numita arta divina si se.

SERIAL Ce competente au cei care conduc companiile municipale nfiintate de Gabriela Firea: Ep. 1 Trustul de Cladiri Metropolitane

Trustul de Cladiri Metropolitane, compania de constructii a Primariei Capitalei, infiintata anul trecut la propunerea Gabrielei Firea, are in 2018 un buget estimat de circa 90 milioane lei. Aceasta este condusa de Georgeta Dorobantu, inginer de profesie, fost consilier tehnic si director tehnic la companiile TYCOON HOUSE DEVELOPMENT SRL si Unirea Shopping Center, controlate de familia Adamescu. in consiliul de administratie se afla un arhitect, un economist, un inginer si un om de afaceri - Radulescu Stefan, actionar la Domeniile Dealu Mare si o societate care proceseaza carne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )