Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, despre anchetarea sefilor Jandarmeriei: O alta actiune de intimidare a unei institutii fundamentale a statului

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, despre anchetarea sefilor Jandarmeriei: O alta actiune de intimidare a unei institutii fundamentale a statului

Ministrul Carmen Dan a declarat luni ca anchetarea sefilor Jandarmeriei dupa protestul din 10 august nu este decat o alta incercare de intimidare a unei institutii fundamentale a statului. in plus, Carmen Dan a afirmat ca Mihai Chirica, secretar de stat in Ministerul de Interne, nu a facut presiuni asupra prefectului Capitalei pentru semnarea ordinului de interventie, fiind vorba despre o comunicare institutionala. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, despre anchetarea sefilor Jandarmeriei pentru interventia de la proteste: O actiune de intimidare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a catalogat punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei de catre Parchet drept o actiune de intimidare, sugerandu-i procurorului general sa citeasca legea care precizeaza ca procurorii au acces neingradit la documente clasificate secret de stat sau de serviciu.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie: O actiune de intimidare a unei institutii

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Dragnea, despre urmarirea penala a sefilor Jandarmeriei: Aceasta actiune a Parchetului General are ca scop timorarea fortelor de ordine din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, in opinia sa, punerea sub urmarire penala a sefilor Jandarmeriei reprezinta o actiune a Parchetului General care are ca scop timorarea fortelor de.

Carmen Dan - Justitia este surda

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, ca anchetarea sefilor Jandarmeriei si a unui secretar de stat dupa protestul din 10 august nu este decat o alta incercare de intimidare a unei institutii fundamentale a statului, dar sustine ca acestia vor fi pusi la dispozitie in conditiile prevazute de lege.

Augustin Lazar raspunde atacului lui Carmen Dan: Procurorii care ancheteaza violentele din 10 august sunt impartiali si profesionisti

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii raspunde ministrului de Interne, Carmen Dan, cea care a acuzat anchetarea sefilor Jandarmeriei de catre procurori, in urma violentelor din 10 august. Ca.

Parchetului General, dupa ce Carmen Dan a spus ca intimideaza Jandarmeria: Se efectueaza o ancheta impartiala

Ancheta sefilor Jandarmeriei Romane este impartiala, efectiva si independenta de orice ingerinte externe, transmite luni Parchetul General, dupa ce ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a afirmat ca ICCJ intimideaza Jandarmeria prin anchetarea.

Augustin Lazar ii da replica lui Carmen Dan. Precizari despre dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Parchetul General vine cu precizari dupa ce, luni dimineata, Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o i.

Dosarul protestului din 10 august. USR cere demisia sefilor Jandarmeriei pusi sub invinuire si a ministrului Carmen Dan

Uniunea Salvati Romania cere demisia de urgenta a tuturor sefilor Jandarmeriei careau fost pusi sub invinuire de Parchetul Generalpentru interventia de la mitingul din 10 august, apreciind drept revoltator ca cei trei sefi sa ramana in functie dupa ce Parchetul a constatat ca au evacuat Piata Victoriei in baza unui ordin nelegal.

Carmen Dan ii da lectii Procurorului General, in dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o incercare a Procurorului General, Augustin Lazar, de a intimida.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )