Libnet.ro
UNICEF

22:00

Carmen Dan, despre clasarea dosarului Microfonul: Nu comentez decizia procurorilor

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, despre clasarea dosarului Microfonul: Nu comentez decizia procurorilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, referitor la clasarea dosarului Microfonul, ca nu comenteaza decizia procurorilor, afirmand ca ancheta i s-a parut serioasa, potrivit News. ro. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Carmen Dan, dupa clasarea dosarului Microfonul: Mi s-a parut o ancheta serioasa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, cu privire la clasarea dosarului Microfonul, ca nu comenteaza decizia procurorilor, afirmand ca ancheta i s-a parut serioasa, scrie Digi24 .

Nu comentez decizia procurorilor.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, astazi, referitor la clasarea dosarului Microfonul, ca nu comenteaza decizia procurorilor, afirmand ca ancheta i s-a parut serioasa, informeaza News. ro.

Nu comentez decizia procurorilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, astazi, referitor la clasarea dosarului Microfonul, ca nu comenteaza decizia procurorilor, afirmand ca ancheta i s-a parut serioasa, informeaza News. ro.

Dosarul Microfonul, al lui Carmen Dan, a fost inchis: Microfonul, plantat chiar de cel care trebuia sa-l descopere (VIDEO)

UPDATE: Potrivit unor surse, dosarul a fost clasat pentru ca nu exista fapta de violare de domiciliu. Mai mult, se pare ca microfonul despre care s-a plans Carmen Dan nici nu a existat. De fapt, dispozitivul a fost.

Carmen Dan, despredosarul Microfonul:Mi s-a parut o ancheta serioasa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a dorit sa comenteze luni deciziile procurorilor in dosarul Microfonul, dar a afirmat ca ancheta este una serioasa. Am vazut concluziile anchetatorilor. Nu comentez.

Carmen Dan, prima reactie dupa inchiderea dosarului Microfonul: Mi s-a parut o ancheta...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, are o prima reactie dupa ce procurorii au anuntat clasarea dosarului Microfonul. intrebata luni de jurnalisti cum comenteaza decizia procurorilor, aceasta a.

Adevarul: Filmul complet al operatiunii microfonul. Cum a fost pacalita Carmen Dan, ce rol a avut sora ei si cine a plantat de fapt microfonul n casa ministrului

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, dar povestea din spatele operatiunii microfonul este insa una de film, relateaza sambata Adevarul.

OPERATIUNEA MICROFONUL, file de telenovela: Cum a fost PACALITA Carmen Dan, ce rol a avut SORA ei si cine a PLANTAT de fapt microfonul in casa ministrului

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan. Adevarul ne spune pas cu pas povestea din spatele.

Filmul complet al operatiunii microfonul. Cum a fost pacalita Carmen Dan, ce rol a avut sora ei si cine a plantat de fapt microfonul in casa ministrului

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan. Povestea din spatele operatiunii microfonul este insa una de film.

Dosarul Microfonul, al ministrului Carmen Dan, a fost inchis de procurori

Dosarul Microfonul, care privea dispozitivul de inregistrare pe careministrul de Interne, Carmen Dan,l-a gasit in locuinta sa, intr-o priza, a fost inchis. Stire in curs de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )