Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan, despre demisiile ministrilor: Au ajuns la Guvern, premierul este singur acum

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, despre demisiile ministrilor: Au ajuns la Guvern, premierul este singur acum

Carmen Dan, ministrul de Interne, a declarat, joi, ca demisiile tuturor membrilor Guvernului au ajuns la Guvern. Ea i-a reprosat premierului Sorin Grindeanu ca nu a comunicat cu partidul si cu membrii Executivului,. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre demisiile ministrilor PSD: A fost un act de solidaritate cu noi, membrii Guvernului, pentru ca am inteles ca trebuia sa lucram in echipa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, joi dimineata, ca actul ministrilor PSD si ALDE de a demisiona, dupa ce coalitia de guvernare a retras sustinerea politica premierului Sorin Grindeanu, a fost un act de solidaritate.

Carmen Dan, despre incidentul in care a fost implicat Boureanu: Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Retinerea nu a fost intamplatoare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, in legatura cu incidentul din trafic in care a fost implicat Cristian Boureanu, ca politistul a reactionat dupa ce a fost lovit de catre fostul parlamentar, iar masura retinerii acestuia nu a fost intamplatoare.

Ce spune Carmen Dan despre o eventuala propunere in functia de premier

Ministrul de Interne Carmen Dan a fost intrebata daca a fost informata de liderul PSD Liviu Dragnea ca se afla pe lista scurta pentru functia de prim ministru. Am aflat din presa, nu a fost o.

Toate demisiile ministrilor au ajuns la Cabinetul lui Sorin Grindeanu. Premierul are 15 zile sa le transmita presedintelui

Toate demisiile ministrilor din Guvern au ajuns la Cabinetul premierului Sorin Grindeanu. Potrivit procedurii, premierul are la dispozitie 15 zile sa transmita demisiile sefului statului, pentru ca Iohannis sa.

Demisiile ministrilor au fost inregistrate la Secretariatul General al Guvernului

Demisiile ministrilor au fost inregistrate joi dimineata, potrivit unor surse, informeaza Agerpres. Demisiile au fost inregistrate la Secretariatul General al Guvernului. Astfel, singurul ministru.

Carmen Dan: La acest moment premierul este singur

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi ca la acest moment premierul este singur, acuzandu-l pe Sorin Grindeanu ca a plecat de sedinta conducerii PSD de miercuri nemanifestand nici o intentie de dialog.

Carmen Dan cere Politiei o campanie de informare despre cum ar trebui sa interactioneze cu cetatenii politistii aflati in misiune

Ministrul de Interne, Carmen Dan, cere Politiei Romane sa declanseze o campanie de informare asupra conditiilor in care ar trebui sa se desfasoare interactiunile politistilor aflati in misiune cu cetatenii, ea sustinand ca numai asa se pot diminua cazurile de abuz, dar si de ultraj.

Carmen Dan, primele declaratii in cazul Boureanu: Politistul doar a reactionat

Ministrul de Interne Carmen Dan a vorbit despre scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu, dar si despre masurile care ar trebui luate in cazul fostului deputat. Am observat ca cel.

Carmen Dan: Nu mi s-a propus functia de premier

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari despre informatiile potrivit carora s-ar afla pe lista scurta pentru functia de premier, ca nu i-a fost propusa aceasta functie si ca nu au existat discutii in acest sens.

Carmen Dan, intrebata daca ar accepta sa fie premier:De ce vorbim de speculatii? Nu mi-a fost propusa functia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari despre informatiile potrivit carora s-ar afla pe lista scurta pentru functia de premier, ca nu i-a fost propusa aceasta functie si ca nu au existat discutii in acest sens, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3417 seconds )