Libnet.ro
UNICEF

14:15

Carmen Dan, despre motiunea de cenzura: Nu avem emotii, suntem pregatiti. Am mai trecut prin asta

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, despre motiunea de cenzura: Nu avem emotii, suntem pregatiti. Am mai trecut prin asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, ca Guvernul condus de Viorica Dancila nu are emotii referitor la o anuntata motiune de cenzura, precizand ca guvernantii au mai trecut prin asta, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta, despre motiunea de cenzura: Daca PNL vine cu gluma aia lautareasca cu Guvernul Orban, nu sustinem

Deputatul Victor Ponta a declarat ca PNL si USR nu l-au contactat cu privire la motiunea de cenzura care ar urma sa fie depusa pana la finalul sesiunii parlamentare. El a precizat ca partidul sau Pro Romania vrea demiterea Cabinetului Dancila, dar, daca liberalii vin cu gluma aia lautareasca cu Guvernul Orban, nu va sustine acest demers.

Tariceanu, adevarul despre motiunea de cenzura a Opozitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca o motiune de cenzura nu are nicio sansa sa treaca prin Parlament in acest moment, deoarece opozitiei ii lipsesc cel putin.

Carmen Dan, atac la presedinte: Ar trebui sa inteleaga ca nu e guvernul lui. Ce spune despre suspendarea lui Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca pana acum nu a acceptat revocarea a doi ministri ai PSD si numirea altor doi. in schimb, Dan a punctat ca nu se va ajunge la suspendarea sefului statului.

Carmen Dan: Guvernul se afla intr-un blocaj functional. Sunt doua portofolii extrem de importante care nu mai au titular

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca Guvernul se afla intr-un blocaj functional din cauza faptului ca sunt doua portofolii - Transporturi si Dezvoltare Regionala - care nu mai au titulari,.

Carmen Dan, anunt pe tema eventualei suspendari din functie a lui Klaus Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Carmen Dan, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, ca Guvernul se afla intr-un blocaj functional din cauza faptului ca sunt doua portofolii - Transporturi si Dezvoltare Regionala - care nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )