Libnet.ro
UNICEF

11:00

Carmen Dan, despre scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Am toata increderea ca seful Politiei Romane va face lumina(VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan, despre scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Am toata increderea ca seful Politiei Romane va face lumina(VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut, joi, o prima reactie in scadalul placutelor de inmatriculare cu un mesaj injurios la adresa PSD. Am toata increderea ca seful Politiei Romane care,. continuă pe B1

Basescu, despre scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Slugarnicia unor sefi din politie face din Romania un stat ridicol

Traian Basescu a comentat scandalului legat de placutele de inmatriculare anti-PSD, spunand ca slugarnicia unor sefi din politie face din Romania un stat ridicol. Acesta a mai declarat ca ar vrea sa ii vada actionand ferm, deschizand dosare penale si facand conferinte de presa cand tricolorul este pangarit, amintind ca in secuime tricolorul fiind arborat alaturi de un drapel negru.

Godina, despre scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Urmarile acestui razboi prostesc vor fi acum decontate de Politia Rutiera

Proprietarul celebrei masini a ramas fara placutele de inmatriculare anti-PSD. Marian Godina se intreaba intr-o postare pe Facebook cine a gresit: politistul de frontiera care a pemis accesul masinii in tara sau agentii de la rutiera care au confiscate placutele.

Carmen Dan, despre numarul anti-PSD:Am toata ncrederea ca seful Politiei Romne va face luminan aceasta situatie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca are incredere ca ancheta Politiei va lamuri cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale, transmite Agerpres.

Prima reactie a lui Carmen Dan despre cazul masinii cu numere preferentiale din Suedia

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca are incredere ca ancheta Politiei va lamuri cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale.

Seful Politiei Romane, noi declaratii despre scandalul placutelor anti-PSD: Soferul a intrat legal in tara, dar imoral

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare. Totusi, chestorul considera gestul soferului imoral.

Primele reactii politice la scandalul retinerii placutelor cu M...PSD: Doi liberali vor cere audierea lui Carmen Dan n Parlament

Senatorul PNL, Florin Citu, si deputatul PNL, Bogdan Hutuca, au anuntat ca vor cere colegilor din Comisiile de aparare sa o cheme la audieri pe ministrul de Interne, Carmen Dan, penru a da explicatii despre intocmirea unui dosar penal romanului care conducea autoturism cu placutele M. PSD, transmite Mediafax.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Carmen Dan, reactie in scandalul masinii cu numar de inmatriculare anti-PSD

Soferul care a circulat in Romania cu numar anti-PSD, inregistrat in Suedia, s-a ales cu dosar penal. Politistii i-au confiscat si placutele de inmatriculare si i-au retinut si permisul auto. Barbatul a.

Opozitia pune tunurile pe Carmen Dan si PSD in scandalul soferului anti-PSD: increderea cetatenilor in MAI scade VERTIGINOS

Opozitia reactioneaza in scandalul dintre Politia Romana si soferul anti-PSD. Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma ca imaginea Ministerului de Interne MAI) este grav afectata de presiunile politice ale.

Ministrul Carmen Dan, prima reactie in cazul masinii cu numere anti-PSD: Am toata increderea ca seful Politiei va face lumina

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca are incredere ca ancheta Politiei va lamuri cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale. Am toata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )