Libnet.ro
UNICEF

17:45

Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa isi reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit in mod abuziv pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei, noteaza Hotnews. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Plangeri penale impotriva sefului Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de vineri

Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie anunta ca va depune plangeri penale impotriva conducerii Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de la protestul de vineri. Avand.

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Carmen Dan, dupa interventia brutala a Jandarmeriei n Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil / Jandarmii au actionat sub supravegherea unui procuror militar

Ministrul Carmen Dan sustine ca nu are ce sa-si reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei. Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil, a declarat Dan.

UPDATE Carmen Dan, despre interventia brutala a Jandarmeriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Parchetul militar: Niciun magistrat militar nu a fost prezent

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti,in legatura cu violentele jandarmilor de la protestul diasporei, canu are ce sa-si reproseze si ca interventia jandarmilor a fost coordonata de un intreg dispozitiv, inclusiv un procuror militar. Parchetul militar sustine caniciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor de vineri seara.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )