Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia: A fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN

B1 B1,
Carmen Dan, prima reactie dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia: A fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o prima reactie dupa ce, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, Gabriela Firea a cerut ca aceasta sa demisioneze. A fost o discutie care s-a inchis si s-a. continuă pe B1

Reactia ministrului Carmen Dan dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia, ca a fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN.

Prima reactie a lui Carmen Dan, dupa ce Firea i-a cerut demisia: Eu pot lucra cu Primaria Capitalei. Aici nu vorbim de persoane

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, la Neptun, dupa sedinta CEx PSD in care Gabriela Firea i-a cerut demisia, ca situatia a fost transata prin vot de membrii PSD si ca poate colabora.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila despre cererea de demitere a ministrului de Interne

Premierul Viorica Dancila considera ca gestul primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a cere demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, nu denota un conflict, ci o discutie intre doua colege. Ea a.

SURSE: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan in sedinta PSD de la Neptun

Primarul general Gabriela Firea a cerut sambata demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ce are loc la Neptun, anunta surse citate de Digi24. Gabriela Firea i-a.

Gabriela Firea: Carmen Dan a pus la cale acel episod de la terasa cu prefectul pentru a o defaima pe ea si pe mine (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a acuzat-o sambata pe ministrul de Interne, Carmen Dan, ca a orchestrat episodul de la terasa in care un barbat cu telefonul in mana o ia la intrebari pe Speranta Cliseriu,.

Gabriela Firea, atac la Carmen Dan: Ministrul de Interne a incercat sa paseze responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august. Eu speram sa o retraga Dragnea (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii foarte dure la adresa lui Carmen Dan careia i-a si cerut demisia din functia de ministru de Interne. Primarul general o acuza ca nu isi asuma responsabilitatea pentru.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Surse: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si dea demisia sau sa i se retraga sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzatii pentru protestul soldat cu violente, la 10 septembrie.

Gabriela Firea cere demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si dea demisia sau sa i se retraga sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzatii pentru protestul soldat cu violente, la 10 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2795 seconds )