Libnet.ro
UNICEF

17:00

Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustineca este exagerataideea ca s-a blocat accesul in Targoviste din cauza mitingului PSD de duminica. Ministrul spune ca este vorba despre o. continuă pe Antena3

Ministrul Carmen Dan, reactie in scandalul PAROLA de la Targoviste: O exagerare (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, in legatura cu scandalul PAROLA, de la Targoviste, ca este o exagerare. in mod intentionat s-a vehiculat ideea ca a fost blocat intregul.

Prima reactie a lui Radu Mazare, dupa ce a ajuns in Romania: Sunt mandru de tot ce am facut in viata!

La nici 24 de ore de cand a pus piciorul pe pamant romanesc, Radu Mazare a transmis primul mesaj, prin intermediul unui comunicat de presa. Aducerea lui Radu Mazare in tara a fost facuta pe repede-inainte, dar fostul primar al Constantei nu prea s-a lasat fotografiat sau filmat. Politistii l-au escortat rapid de la aeroport [] .

Dragnea, prima reactie dupa acuzatiile lui Iohannis: Se scalda in ridicol si in penibil

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca partidul sau nu a boicotat niciun referendum, iar el nu a fost condamnat pentru fraude la referendum, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis se scalda.

Carmen Dan, despre parola de acces in Targoviste in ziua mitingului PSD: S-a exagerat in mod intentionat / Si pentru Iohannis se dispun astfel de masuri de restrictionare a zonei pe care o traverseaza

Carmen Dan sustine ca s-a exagerat in mod intentionat in ceea ce priveste impunerea unei parole pentru a intra in Targoviste in timpul mitingului PSD de duminica, ea spunand ca accesul a fost oprit doar pentru zona in care se desfasura manifestatia, iar parola a fost impusa de catre organizator. Ministrul de Interne l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a lansat declaratii fara a avea informatii reale si i-a reamintit ca si pentru dansul se dispun astfel de masuri de restrictionare a zonei pe care o traverseaza, tot de catre aceiasi comandanti din politie si jandarmerie care au responsabilitatea si obligatia sa vegheze si sa se asigure ca sunt respectate masurile de siguranta.

Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

Ministrul Carmen Dan ii raspunde dur lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca incidentul de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost ridicatid e jandarmi, arata Romania lui.

UDMR discuta ruperea protocolului cu PSD-ALDE, dupa scandalul crucilor acoperite cu saci de gunoi

Decizie de ultima ora a UDMR, dupa scandalul cruciloracoperitecu saci de gunoi, din Valea Uzului. UDMR disctuta in cursul zilei de joi, despre ruperea protocolului de colaborare parlamentara cu PSD.

UDMR a suspendat protocolul cu PSD-ALDE, dupa scandalul crucilor acoperite cu saci de gunoi

Update: UDMR a anuntat suspendarea protocolului cu Puterea. Anuntul a fost facut public de presedintele Uniunii, Kelemen Hunor si ale legatura cu audierea unui viceprimar UDMR in scandalul cimitirului din Valea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )