Libnet.ro
UNICEF

18:00

Carmen Dan, PSD si 10 august 2018: o precizare

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, PSD si 10 august 2018: o precizare

Inlaturarea doamnei Carmen Dan de la portofoliul internelor nu este un act de elementara decenta politica, ci manifestarea cinismului oportunist ce defineste identitatea pesedista insasi. Eliminarea complicei lui Liviu Dragnea se inscrie in linia conflictelor intestine urmand condamnarii definitive a celui pe care actualul premier nu inceta sa il omagieze, ritual, evocand un atat de familiar cult al personalitatii. continuă pe Hotnews

RALUCA TURCAN: Carmen Dan a intarziat 339 de zile

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca ministru Carmen Dan trebuie sa demisioneze dupa 10 august 2018, nu dupa ce a fost anuntata de colegii din PSD ca va fi schimbata din functie. Carmen Dan a intarziat 339 de zile, a scris Turcn pe Facebook.

Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care o trage la raspundere pentru violentele de la protestul din 10 august 2018. Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan Carmen .

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Ce spune un protestatar batut degeaba pe 10 august despre soarta dosarului penal privind violentele jandarmilor dupa demisia lui Carmen Dan

Una dintre marile intrebari care se ridica dupa demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este daca acest gest va influenta sau nu mersul anchetei deschise dupa violentele jandarmilor din 10 august 2018. Am stat de vorba cu unul dintre protestatarii din 10 august, care a fost batut de un jandarm in timp ce tineau mainile ridicate deasupra capului, daca plecarea protejatei lui Dragnea din fruntea MAI va grabi solutionarea dosarului.

Ovidiu Raetchi, despre demisia lui Carmen Dan: Doar primul pas catre aflarea adevarului despre 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei de Aparare, a reactionat luni pe Facebook in urma deciziei lui Carmen Dan de a-si da demisia din functia de ministrul de Interne si a subliniat ca acesta este doar primul pas pentru aflarea adevarului despre incidentele care au avut loc pe 10 august.

Carmen Dan, replica pentru Dancila: Nu mi-a cerut demisia. Mi-a spus ca din cele 8 ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece

Carmen Dan s-a prezentat marti dimineata la Ministerul de Interne, la o zi dupa ce si-a depus demisia din functie fix inainte de sedinta de Comitet Executiv in care urma sa fie supusa la vot remanierea.

Dancila a explicat motivul pentru care a renuntat la Carmen Dan: Nu e legata schimbarea neaparat de ce s-a intamplat pe 10 august (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a luat decizia de a-i schimba pe Carmen Dan si Teodor Melescanu de la Ministerul de Interne, respectiv de Externe, deoarece s-a creat o anumita perceptie publica pe care Gu.

Dancila insista, pe Facebook, ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate. Ce raspundea premierul, cu cateva minute inainte, la o intrebare referitoare la 10 august

La scurt timp dupa ce a anuntat oficial remanierea lui Carmen Dan, Viorica Dancila a scris pe Facebook ca ea i-a cerut demisia ministrului de Interne, aceasta fiind o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa restabileasca increderea oamenilor in guvern.

Firea aplauda remanierea lui Carmen Dan: Orice demers este binevenit atunci cand vine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat dupa demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen, Dan, amintind ca a solicitat demisia acesteia in urma cu aproape un an dupa evenimentele din 10 august si spunand ca orice demers este binevenit atunci cand vine.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )