Libnet.ro
UNICEF

16:30

Carmen Dan, reactie in scandalul romilor din Italia

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, reactie in scandalul romilor din Italia

Ministrul de Interne reactioneaza dupa ce omologul sau italian a anuntat ca vrea satrimitaromii din peninsulainapoi in Romania. Carmen Dan spune ca solutiile vor fi stabilite doar in. continuă pe Antena3

Salvini anunta un recensamnt al romilor din Italia

'Am cerut la Minister sa mi se pregateasca un dosar privind problema romilor din Italia, pentru ca dupa Maroni nu s-a mai facut nimic in acest sens, iar acum domneste haosul', a anuntat la postul TeleLombardia ministrul de interne si liderul partidului Liga Nordului, Matteo Salvini, potrivit La Stampa, citat de Rador.

n ciuda polemicilor provocate de decizia sa, Roberto Salvini nu renunta la ideea recensamntului romilor din Italia

'Recensamantul romilor si controlarea banilor publici cheltuiti. Daca partidele de stanga vin cu aceasta propunere e bine, dar daca propunerea o fac eu, este rasism. Nu renunt si voi merge inainte. inainte de tot si de toate sunt italienii si siguranta lor' scrie pe Twitter ministrul de interne, Matteo Salvini. Iar pe Facebook posteaza o fotografie care ilustreaza daramarea unei case abuzive in care locuia o familie de sinti, la Carmagnola, in apropiere de Torino, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

Romii din Italia ar putea fi trimisi in tara. Cum reactioneaza Dorin Cioaba

Scandal in Italia pe tema romilor. Ministrul de Interne Matteo Salvini a socat Europa dupa ce a anuntat un recensamant al romilor din Italia, pentru a-i expulza pe cei care n-au cetatenie. in ceea ce ii.

Boasa Carmen Dan, de nerecunoscut! Ministrul s-a iNGRASAT kilograme bune de cand a preluat functia (FOTO)

Carmen Dan este de nerecunoscut. Boasa, asa cum ii spune fiul sau, a luat kilograme bune de cand a preluat functia de ministru de Interne. La declaratiile de miercuri, despre situatia romilor romani din.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Batalia ROMILOR din Barlad: S-au urcat CU PICIOARELE pe masina politiei! Iote bulangiii, niste sclavi; iote, l-o luat sa-l omoare, iote! Baga-mi-as (VIDEO, FOTO) ;

O filmare facuta de un grup de romi din Barlad a devenit virala pe Facebook, starnind revolta pentru modul in care fara pic de rusine sfideaza organele de ordine. Din filmarea postata.

Batalia ROMILOR din Barlad: S-au urcat CU PICIOARELE pe masina politiei! Iote bulangiii, niste sclavi; iote, l-o luat sa-l omoare, iote! Baga-mi-as (VIDEO, FOTO)

O filmare facuta de un grup de romi din Barlad a devenit virala pe Facebook, starnind revolta pentru modul in care fara pic de rusine sfideaza organele de ordine. Din filmarea postata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )