Libnet.ro
UNICEF

10:15

Carmen Dan, replica pentru Gabriela Firea in scandalul spionajului

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, replica pentru Gabriela Firea in scandalul spionajului

Scrisoare de sustinere pentru Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea face publica pe Facebook o scrisoare de sustinere a sa semnata de academicieni si artisti, care elogiaza activitatea sa de edil si climatul de liniste si echilibru pe care l-a instaurat, documentul facand referire la contextul actual, in care se produc ingrijoratoare derapaje de la etica si moralitatea publica, derapaje care pot produce grave distorsiuni in aprecierea obiectiva a valorii reale a activitatii desfasurate de aceasta, iar concluzi este ca ceea ce s-a realizat trebuie aparat, iar judecata obiectiva nu trebuie inlocuita cu judecata preferentiala.

Liviu Plesoianu, scrisoare deschisa pentru Gabriela Firea: Simt nevoia sa protestez fata de ce spuneti

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii adreseaza Gabrielei Firea o scrisoare deschisa, in care protesteaza fata de unele afirmatii ale colegei sale. Simt nevoia sa protestez fata de ce spuneti in numele.

Codrin Stefanescu, mesaj dur pentru Gabriela Firea: Vom regla lucrurile cum nu se asteapta nimeni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca in doua-trei saptamani va avea loc un Comitet Executiv al partidului, in care vor fi reglate lucrurile cum nu se asteapta nimeni.

Gabriela Firea, nou atac la adresa ministrului Carmen Dan: Nu este un ministru bun, pentru ca nu are curajul raspunderii pentru faptele sale

Nou atac lansat de Gabriela Firea, catre ministrul de Interne, Carmen Dan. Acuzata ca a incercat sa fuga din Bucurestiin perioada protestelor din 10 august ca sa nu-i fie lezata imaginea, Firea a raspuns.

Firea: Dragnea vrea sa o apere pana in panzele albe pe Carmen Dan, ca o recunoastere ca ceea ce s-a intamplat la 10 august nu a fost in totalitate conform cu standardele pe care chiar Jandarmeria si le-a impus

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Antena 3 dupa un interviu cu Liviu Dragnea, ca presedintele PSD o apara pe ministrul de Interne, Carmen Dan, pana in panzele albe, ca o recunoastere ca ceea ce s-a intamplat la 10 protestul din august din Piata Victoriei nu a fost chiar in totalitate conform cu standardele pe care si Jandarmeria si le-a impus anterior.

Firea: Dragnea vrea sa o apere pana in panzele albe pe Carmen Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Antena 3 dupa un interviu cu Liviu Dragnea, ca presedintele PSD o apara pe ministrul de Interne, Carmen Dan, pana in panzele albe, ca o recunoastere ca ceea ce s-a intamplat la 10 protestul din august din Piata Victoriei nu a fost chiar in totalitate conform cu standardele pe care si Jandarmeria si le-a impus anterior.

GABRIELA FIREA, nou atac la adresa lui Dragnea: O recunoastere a abuzurilor jandarmilor ar insemna ca ministrul de Interne ar trebui sa plece

Liviu Dragnea apara interventia jandarmilor din Piata Victoriei pentru ca o recunoastere a abuzurilor ar insemna ca ministrul de Interne, Carmen Dan ar trebui sa plece,a declarat duminica searaprimarul Ca.

Gabriela Firea, replica pentru Liviu Dragnea: Ar vrea sa ma mazileasca, dar cu mna altora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca presedintele PSD i-a dat dreptate ca doreste in continuare o conducere unica, ea acuzandu-l pe Liviu Dragnea ca ar vrea sa o mazileasca cu mana altora.

Carmen Dan, atac la Firea: Prefectul a dat ordin verbal de interventie in forta. Daca nu este prefectul la manifestare, il asteapta Jandarmeria sa vina de acasa?

Interventia in forta a jandarmilor la protest se face in baza acordului verbal dat de prefect, redactarea ordinului de interventie facandu-se ulterior, a declarat marti ministrul de Interne Carmen Dan, la dezbaterea motiunii simple din Camera Deputatilor. Carmen Dan a sustinut ca in lege se vorbeste doar de aprobarea, de acordul dat de prefect unei actiuni, nu de semnarea unui document intitulat ordin de interventie.

Carmen Dan referitor la mesajele aduse n CEX: Nu erau mesaje private, ci de comunicare institutionala ntre prefect si secretarul de stat n MAI

Carmen Dan a spus, marti, la Camera Deputatilor, referitor la acuzatiile de spionaj ale Gabrielei Firea, dupa ce ar fi adus in CEx convorbiri private dintre prefectul Speranta Cliseru si un secretar de stat, ca mesajele i-au fost puse la dispozitie de secreterul de stat pentru relatia cu institutiile prefectului. Asta, in contextul declaratiilor publice confuze pe care prefectul Capitalei le facuse atunci cu privire la prezenta sau nu a acesteia in piata sau la prezenta sau nu in punctul de comanda, a spus ministrul de Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )