Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan solicita revocarea celor doi politisti implicati in scandalul din DNA. Ce raspunde Kovesi

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan solicita revocarea celor doi politisti implicati in scandalul din DNA. Ce raspunde Kovesi

Ministrul de Interne Carmen Dan intervine in scandalul momentului. Carmen Dan a solicitat procurorul. continuă pe România Liberă

Carmen Dan solicita revocarea celor doi politisti, protagonisti ai scandalului din DNA

Ministrul de Interne Carmen Dan intervine in scandalul momentului. Carmen Dan a solicitat procurorul.

Carmen Dan ii cere lui Kovesi sa revoce detasarea la DNA a celor doi politisti care ar aparea in inregistrarile lui Vlad Cosma

Ministrul de interne Carmen Dan a cerut Laurei Codruta Kovesi sa revoce detasarea la DNA a celor doi politisti mentionati in inregistrarile prezentate de Vlad Cosma.

Carmen Dan cere demiteri in scandalul momentului. Primele decapitari la DNA Prahova

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut inca de marti revocarea celor doi ofiteri de Politie Judiciara implicati in interceptarile aparute in presa. Stire in curs de actualizare.

Politisti detasati la DNA Prahova. Carmen Dan, declaratii de ultima ora

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a datdeclaratii, dupa ce a cerut primele demiteri in scandalul momentului. Ministrul a cerut inca de marti revocarea celor doi ofiteri de Politie Judiciara.

Carmen Dan cere DNA revocarea detasarii politistilor care apar in inregistrarile lui Vlad Cosma

Avand in vedere aspectele aparute in spatiul public, ministrul afacerilor interne a solicitat procurorului sef DNA revocarea detasarii din functie a celor doi politisti care apar in inregistrarile care privesc activitatea DNA - Serviciul Teritorial Prahova, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Scandalul interceptarilor: Carmen Dan cere decapitari la DNA Prahova

Ministrul de Interne Carmen Dan reactioneaza in scandalul interceptarilor de la DNA Ploiesti si cere procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie revocarea detasarii din functie a celor doi.

Apelul lui Carmen Dan de Ziua indragostitilor: Sa imbratisati un jandarm cand il vedeti (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a lansat un apel ciudat cu ocazia Zilei indragostitilor. Aceasta a cerut dragoste pentru jandarmi si a cerut populatiei ca atunci cand Am vazut astazi o postare.

Carmen Dan: Am facut verificari in privinta contractelor Tel Drum si CJ Teleorman, am fost 10 ani consilier juridic la Consiliul Judetean

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca a facut parte din comisiile care s-au ocupat de contractele incheiate intre Tel Drum si Consiliul Judetean Teleorman, deoarece a fost consilier juridic la CJ Teleorman peste 10 ani, informeaza Agerpres.

Bilantul Jandarmeriei, dupa un an marcat de scandaluri: Ce anunt a facut Carmen Dan

42 de jandarmi au fost trimisi in fata judecatorilor in urma violentelor din urma cu un an din Piata Victoriei. Precizarea a fost facuta de ministrul Carmen Dan la bialantul Institutiei. De asemenea, Dan.

Carmen Dan, reactie in scandalul DNA. Constat cu tristete ca...

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reactionat si ea in scandalul generat de dezvaluirile fostului deputat Vlad Cosma privind modul in care se fabricau probe si dosare la DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )