Libnet.ro
UNICEF

17:15

Carmen Dan spune ca nu a fost citata la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar crede ca va fi chemata: Eu voi fi bomboana de pe coliva

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan spune ca nu a fost citata la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar crede ca va fi chemata: Eu voi fi bomboana de pe coliva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca pana acum nu a primit citatie pentru audieri la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar ca se asteapta sa fie chemata intr-o ultima instanta si sa fie bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort. continuă pe Adevărul

Secretarul de stat Mihai Dan Chirica din MAI, la Parchetul General n dosarul protestelor din 10 august

Mihai Dan Chirica, secretar de stat in MAI, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul protestului din 10 august, in care acesta a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si participatie improprie la purtare abuziva.

Carmen Dan ii da lectii Procurorului General, in dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o incercare a Procurorului General, Augustin Lazar, de a intimida.

Parchetul General i raspunde lui Carmen Dan: Declasificarea anumitor documente n dosarul violentelor jandarmilor din 10 august, necesara pentru respectarea dreptului la aparare al partilor

Ministerul Public a precizat marti ca declasificarea anumitor documente este necesara in vederea asigurarii caracterului echitabil al urmaririi penale, dupa ce ministrul Carmen Dan i-a transmis procurorului general Augustin Lazar ca procurorii au acces neingradit la documente clasificate secret de stat sau de serviciu.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Carmen Dan, despre dosarul sefilor din Jandarmerie: O actiune de intimidare a unei institutii

Ministrul de Interne a vorbit, luni, despredosarul sefilor din Jandarmerie. Carmen Dan spune ca aceasta este o alta incercare de intimidare a Jandarmeriei. Nu vad in aceasta actiune decat o.

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai.

20 de procurori au fost delegati la Parchetul General. Sunt peste schema!

Parchetul General are suficienti oameni, dar sunt 20 de delegari peste schema, a aratatRoxana Ciuca, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei. Asta inseamna o cazare de 600 de euro pe luna, bani pe.

Carmen Dan, atac la Parchetul General: Vad ca interesul este pentru conducerea Jandarmeriei. Eu voi fi bomboana de pe coliva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca se asteapta sa fie chemata la audieri la in dosarul violentelor de la protestul din 10 august ca bomboana de pe coliva, acuzand procurorii ca.

Augustin Lazar ii da replica lui Carmen Dan. Precizari despre dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Parchetul General vine cu precizari dupa ce, luni dimineata, Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o i.

Dosarul violentelor din 10 august. Parchetul General cere pentru a treia oara desecretizarea documentelor

Parchetul General a cerut marti, pentru a treia oara, desecretizarea documentelor ce privesc interventia fortelor de ordine la protestul din 10 august. Precizarile magistratilor vin in contextul in care atat Jandarmeria cat si ministrul de Interne, Carmen Dan au precizat ca aceasta desecretizare nu este necesara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )