Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan: Vrem sa demaram o campanie pentru romanii din afara tarii, isi pot face pasapoarte si la consulatele din strainatate

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan: Vrem sa demaram o campanie pentru romanii din afara tarii, isi pot face pasapoarte si la consulatele din strainatate

Ministrul Carmen Dan i-a dat explicatii premierului Mihai Tudose, vineri, in sedinta de Guvern, despre cozile de la Directiile de pasapoarte din Bucuresti si din tara. Ea a sustinut ca romanii din strainatate vin pentru aceste documente in Romania, desi le pot solicita si la consulate din statele respective, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, intalnire cu prefectul Capitalei si directorul DGP pentru a analiza situatia de la pasapoarte

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut in aceasta dimineata o intalnire cu directorul Directiei Generale de Pasapoarte DGP), cu directorul Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor si cu prefectul Municipiului Bucuresti pentru a analiza cauzele care au dus la blocajele din ultima perioada de la oficiile de pasapoarte.

Carmen Dan a convocat miercuri o sedinta cu seful Directiei de Pasapoarte pentru a analiza situatia eliberarii acestor documente

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a convocat, miercuri dimineata, o sedinta cu directorul Directiei Generale de Pasapoarte DGP), cu reprezentantii din teritoriu si prefectul Municipiului Bucuresti pentru a analiza cauzele care au dus la blocajele din ultima perioada de la oficiile de pasapoarte, informeaza Agerpres.

Scandalul cozilor de la pasapoarte. Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a convocat de urgenta pe prefectul Capitalei si pe sefa Directiei de Pasapoarte

Ministrul Administratiei si Internelor, Carmen Dan, i-a convocat de urgenta pe prefectul Capitalei si pe sefa Directiei Generale de Pasapoarte a Municipiului Bucuresti.

Ministrul Carmen Dan se tine de pronunciamente

Doamna Carmen Dan este, dupa alegerile din 11 decembrie 2016, senator in Parlamentul Romaniei, iar din ianuarie 2017 detine postul de ministru de Interne. A trecut fara nici un fel de probleme din guvernul condus de dl. Sorin Grindeanu in cel care il are in frunte pe dl. Mihai Tudose. Probabil, un semn de competenta. Asa cum intelege dl. Liviu Dragnea conceptul.

Clipe de groaza traite de romanii din Spania! E panica si foarte multa agitatie. Sunt sute, daca nu mii de turisti!

Atentat terorist la Barcelona. Au fost momente ingrozitoare pentru romanii care locuiesc si muncesc in Barcelona. Unii dintre ei se aflau chiar in zona in care a avut loc atacul terorist.

Toader ia apararea comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009

Tudorel Toader a luat apararea, joi dimineata, demersului comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009, care a solicitat Parchetului General dosarul - inchis - asupra scrutinului prezidential din 2009, si a explicat ca de ce a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara in cazul procurorului general Augustin Lazar, care a refuzat sa dea curs solicitarii parlamentarilor si s-a adresat CSM, potrivit surselor din presa.

Dan Negru, mesaj devastator pentru antrenorul echipei nationale

Vedeta Antenei 1 il desfiinteaza pe selectionerul Christoph Daum pentru neconvocarea la lot a lui Denis Alibec. Un nerod il tine rezerva pe Alibec. Am incercat sa-l incurajez povestindu-i ca am patit-o.

Ministrul de Externe, despre scutul de la Deveselu: Poate sa fie un element de descurajare pentru folosirea din Crimeea a unor mijloace militare

Ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, intr-un interviu pentru Realitatea TV, ca scutul anti-racheta de la Deveselu este un element dintr-un sistem european, folosit impotriva oricarui atac cu rachete impotriva continentului. Totodata, seful diplomatiei romane a subliniat ca acest sistem nu este o amenintare la adresa Rusiei.

Ajutor pentru locuintele din Bistrita-Nasaud afectate de inundatiile produse anul acesta

Familiile din judetul Bistrita-Nasaud ale caror locuinte au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice produse anul acesta, vor primi ajutoare umanitare in valoare de 318. 300 de lei, constand in materiale de constructii si reparat case, potrivit unei Hotarari adoptate astazi de Guvern.

Incident grav la Eforie Nord. Lant uman pentru salvarea din mare a unor fete - VIDEO

Imagini impresionate au fost surprinse pe plaja din Eforie Nord. Turistii au facut un lant uman pentru a salva doua surori care riscau sa se inece. Fetele erau aproape de mal cand au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )