Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Grebenisan a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sanatate are acum

Playtech Playtech,
Carmen Grebenisan a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sanatate are acum

Perioada prin care trece creatoarea de continut Carmen Grebenisan nu este tocmai cea mai buna a ei, avand in vedere starea de sanatate a acesteia. Cu cateva zile in urma aceasta a anuntat ca sufera de o boala cumplita, care ii provoaca dureri chinuitoare si pentru care este nevoita sa tina un regim foarte strict. continuă pe Playtech

Dani Mocanu are, din nou, probleme cu legea. Ce s-a intamplat acum cu manelistul

Cantaretul de manele, Dani Mocanu, pare sa aiba din nou probleme in relatia cu Politia, acesta ajungand sa ramana fara permisul de conducere pe o perioada de trei luni. Dani Mocanu are, din nou, probleme cu legea Potrivit Wowbiz. ro, Dani Mocanu a ramas fara permisul de conducere pentru trei luni, declarandu-se de-a dreptul ghinionist. Culmea, .

Thailanda: O cafenea amenajata intr-un avion dezafectat ofera clientilor posiblitatea de a se simti din nou pasageri

Desi restrictiile impuse de pandemia de COVID-19 au limitat posibilitatea de deplasare in cazul a milioane de persoane de pe tot globul, thailandezii au gasit o modalitate de a se bucura din nou de experienta unei calatorii, servind o cafea la un local amenajat intr-un avion dezafectat, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Al-Qaida ii ameninta din nou pe jurnalistii de la Charlie Hebdo, dupa ce republicarea controversatelor caricaturi ale profetului Mahomed

Organizatia terorista Al-Qaida ameninta din nou publicatia franceza de satira Charlie Hebdo, la cinci ani dupa atacul asupra redactiei saptamanalului, in urma caruia 11 persoane au fost ucise.

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, in anumite conditii. Orban: Niciodata nu ne-am temut de adunari publice

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, cu un numar limitat de persoane si cu respectarea unor reguli, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban. El a spus ca, odata cu prelungirea starii de alerta in Romania, vor exista noi masuri de relaxare a unor restrictii.

VIDEO Am scapat din nou!: Berlusconi a fost externat din spital

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a parasit luni spitalul dupa ce s-a vindecat de coronavirus, afirmand ca a supravietuit celei mai periculoase provocari din viata sa, relateaza Reuters si Washington Post.

Vedeta care vrea sa plece din Romania. Ce probleme grave are: Probabil iau copiii si ma duc in Azerbaidjan!

Vedeta care vrea sa plece din Romania este Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci si sefa Scolii de fotbal Daco-Getica. Aceasta ia in calcul sa mute grupele de copii si juniori in competitiile din Tircia sau Bulgaria. O vedeta de la noi are probleme grave din cauza epidemiei de coronavirus. Ar vrea sa plece in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )