Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Harra, PREVIZIUNE SOCANTA! Ce se va intampla cu Brigitte si Florin Pastrama: Se DARAMA....

B1 B1,
Carmen Harra, PREVIZIUNE SOCANTA! Ce se va intampla cu Brigitte si Florin Pastrama: Se DARAMA....

Carmen Harra a prezis cat va dura relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama, relateaza Stirescu. REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANA! A MURIT CU ZILE! BAHMUTEANCA A IZBUCNIT iN LACRIMI A trecut abia o. continuă pe B1

Dupa NUNTA ANULUI urmeaza DIVORTUL ANULUI! Carmen Harra arunca BOMBA despre MARIAJUL dintre Brigitte si Florin Pastrama: Se DARAMA BRUSC!

Brigitte Sfat 42 de ani) si Florin Pastrama 40 de ani) tocmai s-au casatorit, dar toata lumea se intreaba cat va dura mariajul lor, avand in vedere faptul ca relatia celor doi are doar doua luni.

O asteapta INFERNUL! Raluca Podea, avertisment TERIBIL pentru Brigitte: Florin Pastrama e un barbat cu PROBLEME! Va profita de ea din greu!

Raluca Podea, fosta iubita a lui Florin Pastrama, a facut dezvaluiri incendiare dupa ce acesta s-a casatorit civil cu Brigitte.

S-A AFLAT! Unde pleaca Brigitte si Florin Pastrama in luna de miere! Se anunta DEZMAT TOTAL

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit saptamana aceasta si se pregatesc de petrecerea de nunta, care va avea loc pe 7 iulie.

Oana Roman, la nunta lui Brigitte Nastase cu Florin Pastrama. Ce tinuta a purtat

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit, luni, iar la cununia civila au fost invitati prieteni si fosti colegi de la emisiunea Ferma. Printre cei care le-au fost aproape celor doi s-a aflat si Oana Roman, care a impresionat din nou prin tinuta in care s-a afisat. Cum a venit Oana Roman la nunta lui [] .

Opulenta FARA MARGINI! Brigitte si Florin Pastrama, se scalda in LUX! Unde vor cei doi sa petreaca LUNA DE MIERE

Dupa ce au facut cununia civila, Brigitte si Florin Pastrama zse pregatesc sa faca si petrecerea nuntii! Desigur, dupa aceasta ei vor merge in luna de miere, iar pentru aceasta calatorie au mai multe.

Brigitte si Florin Pastrama au socat lumea mondena! Cum au aparut acestia pe COVORUL ROSU dupa CASATORIE (FOTO)

Brigitte si Florin Pastrama au avut prima aparitie publica de cand au devenit sot si sotie! Ei au fost de nedespartit si au avut tinute de exceptie. Au pozat pe covorul rosu pentru prima data, ca doi i.

Ilie Nastase, reactie nervoasa, dupa casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Ce i-a cerut

Ilie Nastase a avut o reactie nervoasa in momentul in care i s-a cerut o parere despre casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Fostul tenismen a raspuns in stilul sau caracteristic, adica in doi peri si a dezvaluit ce l-a deranjat la fosta nevasta. Ilie Nastase, reactie nervoasa dupa casatoria lui Brigitte Sfat Brigitte [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )