Libnet.ro
UNICEF

00:07

CARMEN HARRA, previziuni SUMBRE pentru o cunoscuta vedeta TV: Ea isi va regreta actiunile - BLESTEMUL care o va urmari TOATA VIATA!

B1 B1,
CARMEN HARRA, previziuni SUMBRE pentru o cunoscuta vedeta TV: Ea isi va regreta actiunile - BLESTEMUL care o va urmari TOATA VIATA!

Carmen Harra a vorbit despre noua relatie a Biancai Dragusanu cu Tristan Tate si despre decizia neasteptata de a rupe relatia cu tatal fetitei sale, Victor Slav. Actiunile noastre creeaza karmele. continuă pe B1

CARMEN HARRA a facut anuntul teribil: Boala si-a spus cuvantul: RAMAS BUN, marea noastra DOAMNA!

Celebra prezicatoare Carmen Harra este cunoscuta pentru mesajele motivationale si pentru sfatrile pe care le ofera fanilor pe retelele de socializare. in ultima postare, Carmen Harra vorbeste despre un leac.

Previziuni sumbre pentru Olimpiada din 2020: Cate medalii poate castiga Romania

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), Mihai Covaliu, a mai tras un semnal de alarma inaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Vrei sa iti prezica viitorul Carmen Harra? Celebra prezicatoare se intalneste cu fanii. Vezi AICI cand si unde

Carmen Harra iti dezvaluie viitorul. Dupa ce le-a prezis Angelinei Jolie, lui Jennifer Lopez, lui Hillary Clinton si lui Brad Pitt, Carmen Harra iti spune tie ce te asteapta! ALEX VELEA, iN STARE DE SOC! ANTONIA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )