Libnet.ro
UNICEF

13:45

Carmen Harra se reapuca de muzica, dupa 17 ani de la ultimul album lansat

B1 B1,
Carmen Harra se reapuca de muzica, dupa 17 ani de la ultimul album lansat

Prezicatoarea Carmen Harra se lasa de meserie si se reapuca de muzica, dupa 17 ani de la ultimul album lansat. Carmen Muresean, pe numele ei real, isi doreste sa incerce din nou gustul celebritatii pe care. continuă pe B1

TRAGEDIA MOMENTULUI! Carmen Harra i-a ingrozit pe romani! Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat asta

Carmen Harra a facut previziuni sumbre pentru Romania in anul 2019. Clarvazatoarea sustine ca tara noastra va fi.

Adio, CARMEN HARRA! Lumea clarviziunii nu va mai fi la fel. Fanii sunt in lacrimi (FOTO)

Lumea clarvazatorilor devine mai saraca dupa ce Carmen Harra a anuntat ca se retrage din activitatea transcendenta care a consacrat-o in ultimii ani.

De ce i se spunea lui Dem Radulescu Bibanul? Porecla actorului iti da fiori si dupa 18 ani de la moartea sa

Au trecut 19 ani de la decesul marelui actor Dem Radulescu. Fanii sai au la cunostinta moartea tragica si cariera sa tumultoasa, dar detaliile din culise abia acum ies la iveala. De ce i se spunea Bibanul si cine a fost persoana care i-a pus aceasta porecla? De ce i se spunea lui Dem Radulescu .

Demisie de rasunet la Digi24, dupa sapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide

Unul dintre cei mai acizi jurnalisti ai statiei paraseste pupitrul! Digi24 ramane fara un prezentator de renume, care a reusit timp de sapte ani sa incante publicul cu obiectivitate si naturalete. Cine este si de ce a ales sa paraseasca Digi24? Demisie fulger la Digi24! Este vorba despre Alice Iacobescu, cea care a fost alaturi .

Pussycat Dolls se reunesc dupa 10 ani. Nicole Scherzinger, contract de milioane de dolari pentru a reveni in grupul care a facut-o celebra VIDEO

Trupa Pussycat Dolls se reuneste dupa 10 ani. Nicole Scherzinger 41 de ani) a semnat deja un contract de milioane de dolari pentru a reveni in grupul care a facut-o celebra in anii 2000.

SOC in showbiz! VEDETA PRO TV-ului, DIVORT dupa ATATIA ANI de casnicie?! Fanilor NU le vine sa creada

Un nou divort in lumea mondena?! LACRIMI iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Oficial, nu! Dar gurile rele vorbesc despre o despartire.

Fata de 17 ani, amenintata de fostul prieten ca o pune la matrimoniale. O sa te sune lumea sa te intrebe cat e m..a!

Despartirea dintre cei doi a degenerat in amenintari cu postarea de poze si anunturi pe diferite site-uri specializate in matrimoniale.

S-A TERMINAT! Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat! A vrut sa se afle de la ea

Petre Roman si Silvia Chifiriuc formeaza un cuplu de 10 ani. impreuna au un baietel, pe nume Petru! La aniversarea celor 10 ani de casnicie, Silvia a tinut sa faca un anunt! IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )