Libnet.ro
UNICEF

16:31

Carmen Iohannis, aparitie uluitoare la vot. Tinuta ei asortata aminteste de Regina Elisabeta

Playtech Playtech,
Carmen Iohannis, aparitie uluitoare la vot. Tinuta ei asortata aminteste de Regina Elisabeta

Printre oficialii care s-au prezentat pana la aceasta ora la vot se numara si Carmen Iohannis, care a purtat o tinuta eleganta, asortata din cap pana in picioare. Carmen Iohannis a ales albastru la vot. Prima Doamna a impresionat cu tinuta sa Carmen Iohannis a ajuns la sectia de votare din Sibiu in jurul orei . continuă pe Playtech

Carmen Iohannis a impresionat cu tinuta pe care a purtat-o cand a votat la alegerile parlamentare 2020

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce sotul ei, Klaus Iohannis, si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 la Bucuresti. Prima Doamna a Romaniei a fost insotita la urne d.

Carmen Iohannis a atras toate privirile cu tinuta pe care a purtat-o la alegerile parlamentare 2020. Cum a aparut sotia presedintelui

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 in Capitala. Sotia presedintelui fost insotita la urne doar de un reprezentant SPP.

Carmen Iohannis, ce drame dureroase. Prin ce a trecut sotia presedintelui, este oribil

Carmen Iohannis, prima doamna a Romaniei, a trecut prin momente grele. Desi eleganta si cu zambetul mereu pe buze, prima doamna a Romanieie, are cateva drame personale. Putini stiu de ele, iar cei care au decis sa vorbeasca au numai cuvinte de lauda la Presedintelui Iohannis. Carmen Iohannis ascunde o sufertinta, in spatele zambetelor Carmen .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2932 seconds )