Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Iohannis, criticata pe retelele de socializare din cauza unei rochii cu paiete pe care a imbracat-o la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Carmen Iohannis, criticata pe retelele de socializare din cauza unei rochii cu paiete pe care a imbracat-o la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Prezenta alaturi de sotul sau la Festivalul de Teatru de la Sibiu, la spectacolul Ultima banda a lui Krapp, prima doamna Carmen Iohannis a atras toate privirile gratie unei rochii fara maneci si cu aplicatii din paiete, semnata de creatorul de moda Stephan Pelger. continuă pe Adevărul

Carmen Iohannis, criticata pe retelele sociale din cauza unei rochii cu paiete pe care a imbracat-o la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Prezenta alaturi de sotul sau la Festivalul de Teatru de la Sibiu, la spectacolul Ultima banda a lui Krapp, prima doamna Carmen Iohannis a atras toate privirile gratie unei rochii fara maneci si cu aplicatii din paiete, semnata de creatorul de moda Stephan Pelger.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis saptamana aceasta! A fost extrem de admirata!

Carmen Iohannis a avut zilele trecute mai multe aparitii vestimentare deosebit de frumoase. Mai intai, la receptia oficiala a delegatiei Portugaliei, apoi la festivalul FITS de la Sibiu. Iata cum s-a imbracat Carmen Iohannis saptamana aceasta.

Ion Cristoiu: Carmen Iohannis depaseste in materie de Cult ridicol al Personalitatii toate sotiile de sefi de stat romani de pana acum, de la Elena Cuza pana la Elena Ceausescu

Se implinesc sase luni de cand presedintele Klaus Iohannis a preluat cea mai inalta functie in stat si inca de la inceput Prima Doamna, Carmen Iohannis, a atras toate privirile asupra sa datorita.

Carmen Iohannis a purtat o tinuta din Shantung de matase roz, creata de Alexandru Ciucu

Din nou, in timpul vizitei oficiale a Presedintelui Portugaliei la Bucuresti, Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a purtat o tinuta vestimentara realizata de designerul Alexandru Ciucu, din Shantung de matase roz.

Cum a cucerit-o ieseanca Alexandra pe Carmen Iohannis. Povestea tinerei care a lasat Franta si ii face hainele primei doamne, intr-un mic atelier de provincie

Alexandra Andriescu 29 de ani), o tanara artista nascuta in Iasi, se numara printre antreprenorii care au ales sa isi construiasca o afacere in Romania, dupa o perioada petrecuta peste granitele tarii. in prezent, Alexandra are atelierul sau de croitorie in Iasi si a inceput o colaborare cu prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis.

Angelina Jolie: Criza refugiatilor din cauza conflictelor armate, o explozie de suferinta

Actrita Angelina Jolie, a caracterizat, sambata, in Turcia, criza refugiatilor stramutati din cauza conflictelor armate ca fiind o explozie de suferinta.

Romi sau tigani? Diaspora se plange ca romanii au de suferit din cauza romilor si vor ca acestia sa se numeasca tigani

Problema confundarii termenilor romi cu romani a starnit numeroase reactii ale diasporei deoarece sustin ca au avut de suferit din cauza asocierii romilor cu romanii. Asociatia pentru integrarea.

Incendii de proportii pe coasta de vest a SUA. Flacarile se extind din cauza vantului si a secetei

Sute de persoane ai fost nevoite sa-si paraseasca locuintele din cauza incendiilor de vegetatie care afecteaza Coasta de Vest a Statele Unite, din Alaska pana in California si care au distrus deja zeci de.

Inaugurarea pasajului de la Piata Presei, amanata din cauza ENEL

Lucrarile la Pasajul de la Piata Presei s-a incheiat, dar inaugurarea acestuia intarzie din cauza unui post de transformare al companiei ENEL care incurca inchiderea unor trotuare din zona pasajului. Comisia de.

Tramvaie blocate la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect: Trafic ingreunat spre Piata Unirii

Mai multe tramvaie au fost oprite in cursul diminetii de joi pentru aproximativ 30 de minute, la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect ramas blocat pe linia 32. Avand in vedere situatia, s-au ingistat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )