Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Iohannis si Melania Trump, la receptia Reginei Elisabeta. Cum s-a imbracat Prima Doamna a Romaniei

Playtech Playtech,
Carmen Iohannis si Melania Trump, la receptia Reginei Elisabeta. Cum s-a imbracat Prima Doamna a Romaniei

Carmen Iohannis si Melania Trump au purtat tinute impecabile la receptia Reginei Elisabeta a II-a, care a marcat 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice. Suverana si printul Charles i-au intampinat pe liderii NATO si s-au fotografiat impreuna. Carmen Iohannis si Melania Trump, la receptia Reginei Elisabeta Regina Elisabeta a II-a a organizat o . continuă pe Playtech

Klaus si Carmen Iohannis, discutii cu Donald si Melania Trump, la Londra (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au fost prezenti marti seara la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care pa.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Klaus si Carmen Iohannis au fost seara trecuta invitatii Reginei Elisabeta a II-a la o receptie pe care aceasta a gazduit-o la Palatul Buckingham. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna cu aceasta ocazie! .

Ce TINUTA a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata la Palatul Buckingham (GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie.

Ce TINUTA a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata la Palatul Buckingham (GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie.

Cum a decorat Melania Trump Casa Alba pentru Craciun

Am intrat in luna decembrie, iar pregatirile pentru sarbatori sunt deja in toi. Iata cum a ales sa decoreze Prima Doamna, Melania Trump, Casa Alba, simbolul Statelor Unite, pentru Craciun! .

Melania Trump suspecteaza ca Roger Stone, fostul consilier al presedintelui american, ar fi in spatele publicarii fotografiilor sale nud

Pozele nud cu Melania Trump, dintr-o sedinta foto din 1996, care au fost publicate in New York Post in anul 2016, cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale, au starnit rumoare in presa americana la acea vreme.

Cum a decorat Melania Trump Casa Alba pentru Craciun: ce tematica a ales FOTO VIDEO

Melania Trump 46 de ani) a terminat de impodobit Casa Alba cu ocazia Craciunului. Prima-doamna a Statelor Unite ale Americii a publicat in mediul online imagini cu decoratiunile alese pentru tematica de anul acesta.

VIDEO Cum arata Craciunul la Casa Alba. Patriotismul, tema aleasa de Melania Trump pentru acest an

Patriotismul este tema aleasa de Prima Doamna, Melania Trump, pentru decorarea Casei Albe cu ocazia Craciunului.

Romanii de la parada militara de 1 Decembrie au avut parte de o surpriza. Ce s-a intamplat cu Carmen Iohannis

Romanii de la parada militara, organizata in aceasta duminica, cu prilejul zilei de 1 Decembrie, au avut parte de o mare surpriza. Atunci cand a sosit la evenimentul deosebit de important, acolo unde era asteptat de zeci de mii de romani prezenti in Piata Arcului de Triumf, din Capitala, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat .

IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

Klaus si Carmen Iohannis au fost prezenti, marti seara, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participat la reuniunea NATO. Pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )