Libnet.ro
UNICEF

09:30

Carmen Iohannis, prima aparitie publica dupa mult timp

ADPM ADPM,
Carmen Iohannis, prima aparitie publica dupa mult timp

Carmen Iohannis a fost intotdeauna o prezenta extrem de discreta. Apare foarte rar in public, la bratul sotului sau, Iar asta de obicei la evenimente importante. Dupa mult timp in care a stat departe de ochii curiosilor, Prima Doamna a fost surprinsa duminica la biserica alaturi de Presedintele Romaniei. continuă pe ADPM

Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la Sibiu, la biserica. Prima Doamna a fost insotita de presedintele Klaus Iohannis

Foarte rar o vedem in public pe Prima Doamna a Romaniei. Carmen Iohannis a aparut in mod neasteptat la biserica, duminica, 15 noiembrie, la bratul presedintelui. Klaus Iohannis a mers la Sibiu pentru a fi alaturi de sotia sa.

Carmen Iohannis, in doliu. Sotia presedintelui a facut totul public

Carmen Iohannis este in doliu. Prima Doamna a Romaniei a facut totul public pe pagina sa de Facebook, iar comentariile au aparut imediat. Sotia presedintelui Romaniei, in doliu Tragedia de sambata seara, de la Piatra Neamt, starneste valuri de reactii pe retelele de socializare. Zece pacienti care erau infectati cu noul COVID-19 au murit intr-un .

Ce a postat Carmen Iohannis, dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt. Internautii au reactionat imediat

Romania este in doliu dupa incendiul petrecut la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, in urma caruia 11 persoane si-au pierdut viata. Printre cei impresionati de tragedie se afla si sotia presedintelui Romaniei, care si-a exprimat regretele pe pagina sa de socializare.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )