Libnet.ro
UNICEF

05:45

Carmen Iohannis in prima zi de scoala: Mesajul Primei Doamne pentru elevii sai (FOTO)

B1 B1,
Carmen Iohannis in prima zi de scoala: Mesajul Primei Doamne pentru elevii sai (FOTO)

Carmen Iohannis a participat, luni, la deschiderea anului scolar a Liceul Gheorghe Lazar din Sibiu, acolo unde este profesoara de limba engleza si diriginta pentru o clasa de a X-a. Prima Doamna s-a. continuă pe B1

Ce a facut Carmen Iohannis in prima zi de scoala 2019. Elevii au ramas surprinsi

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a participat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an scolar, la Colegiul National Gheorghe Lazar, unde preda limba engleza, apoi s-a intalnit.

Cum s-a imbracat Prima Doamna a Romaniei in prima zi de scoala. Ce gest inedit a facut profesoara Carmen Iohannis

9 septembrie 2019, suna clopotelul pentru inceput de an scolar, se striga din nou prezenta! Prezent a raspuns si Prima Doamna a Romaniei, care s-a aflat la festivitatea de deschiderea a noului an scolar, la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu. Cum s-a prezentat Carmen Iohannis si ce gest inedit a facut aceasta pentru elevii .

Carmen Iohannis si-a facut selfie cu elevii: Sper sa ne bucuram in continuare si sa avem rabdare unii cu altii

Carmen Iohannis a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an scolar, ca i-a fost dor de elevii sai din clasa a zecea, unde este diriginta, si ca spera ca anul acesta sa fie unul mai bun decat cel care a trecut.

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Veste proasta pentru elevi in prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019 Ministrul interimar al Educatiei, Valer-Daniel Breaz, considera regretabil faptul ca exista scoli care nu vor incepe la timp noul an scolar. PRIMA ZI DE SCOALA 2019Este.

Mesajul Vioricai Dancila pentru elevi, la inceput de an scolar

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara, ca isi doreste ca acei elevi sa ajunga la facultate si sa faca performanta. Pentru mine, ca prim-ministru, este important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate si sunt mandra de aceasta mostenire, a spus Dancila.

Elevii spun ca vor tine doliu in prima zi de scoala

Consiliul National al Elevilor, structura de reprezentare a elevilor la nivel national, indeamna toti elevii din Romania sa protesteze cu ocazia inceperii cursurilor din anul scolar 2019-2020. Elevii spun ca in data de 9 septembrie, in timpul desfasurarii festivitatii de deschidere a anului scolar in fiecare scoala, vor tine Doliu pentru educatie prin aprinderea unei lumanari.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )