Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Iohannis socheaza din nou. Cum s-a imbracat la Paris

Antena3 Antena3,
Carmen Iohannis socheaza din nou. Cum s-a imbracat la Paris

Carmen Iohannis a atras din nou toate privirile cu tinuta aleasa, insa nici de aceasta data nu se poate spune ca aparitia sa a fost una potrivita evenimentului. Carmen si Klaus Iohannis au raspuns pozitiv i. continuă pe Antena3

Carmen Iohannis, chemata din nou la Parchetul General

Carmen Iohannis a fost chemata din nou la Parchetul General in 10 decembrie, pentru audieri in dosarul privind casele din Sibiu, deschis in urma plangerii formulate de Lumea Justitiei, au declarat pentru HotNews surse judiciare. Sotia presedintelui Klaus Iohannis fusese citata la audieri in 15 noiembrie, insa nu s-a prezentat, motivand ca este in vizita de stat in Marea Britanie.

Carmen Iohannis, chemata din nou la Parchet

Carmen Iohannis ar putea fi audiata la Parchetul General in dosarul casei obtinute cu acte false peste doua saptamani. Sotia Presedintelui urma sa fie chemata in urma cu o saptamana si jumatate,.

Carmen Iohannis, chemata din nou la Parchet. Va fi audiata pe 10 decembrie

Carmen Iohannis va fi audiata pe 10 decembrie in dosarul casei obtinute cu acte false. Sotia Presedintelui urma sa fie chemata in urma cu o saptamana si jumatate, insa audierea a fost amanata.

Carmen Iohannis, chemata din nou la Parchetul General

Sotia presedintelui Klaus Iohannis a fost chemata din nou la Parchetul General. Carmen Iohannis va fi audiata peste doua saptamani, pe data de 10 decembrie.

Cutremur monden! MIHAELA RADULESCU, socheaza din nou: S-a DEZBRACAT in public (FOTO)

Mihaela Radulescu este cunoscuta pentru iesirile sale excentrice in spatiul public. Recent, diva si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu o fotografie, mai putin obisnuita. in imaginea publicata pe.

Cutremur monden! MIHAELA RADULESCU, socheaza din nou: S-a DEZBRACAT complet in public (FOTO)

Mihaela Radulescu este cunoscuta pentru iesirile sale excentrice in spatiul public. Recent, diva si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu o fotografie, mai putin obisnuita. in imaginea publicata pe.

Carmen Iohannis, aparitie inedita in Franta! Ce tinuta a ales sa poarte Prima Doamna la intrevederea cu Brigitte Macron (FOTO)

Carmen Iohannis il insoteste pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in vizita oficiala din Franta. Cuplul prezidential s-a intalnit cu Brigitte si Emmanuel Macron. Foto: Adminitratia.

Audierea lui Carmen Iohannis. La ce trebuie sa raspunda sotia presedintelui

Adrian Ursu si Mircea Badea au prezentat intr-o Editie speciala intrebarile la care ar trebui saraspunda Carmen Iohannis . La intrebari legate de faptele savarsite cu ocazia obtinerii.

Dragnea il ameninta din nou pe Iohannis: in coalitie, vom hotari calea de urmat

Din cauza amanarii remanierii de catre Iohannis, Liviu Dragnea s-a arunncat din nou la cateva declaratii acide la adresa presedintelui tarii. Liviu Dragnea trece printr-o perioada foarte dificila. Pe langa procesele aflate pe rol, a inceput sa fie ironizat de Iohannis care refuza sa-i puna in practica remanierile cu care a venit la inaintare liderul [] .

FARC, Columbia: ,,Nu vom pune din nou mna pe arme

Fostii luptatori de gherila columbieni din FARC nu vor pune din nou mana pe arme, a afirmat luni la Bogota liderul lor, Rodrigo Londono, in pofida zecilor de asasinate a fostilor combatanti si altor lipsuri in acordul de pace semnat in urma cu doi ani, relateaza AFP, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )