Libnet.ro
UNICEF

12:15

Carmen de la Salciua, prinsa cu minciuna. Adevarul despre relatia ei cu Alex Bodi

Playtech Playtech,
Carmen de la Salciua, prinsa cu minciuna. Adevarul despre relatia ei cu Alex Bodi

In showbiz-ul romanesc, toate drumurile par sa duca la Alex Bodi. Chiar si cele ale lui Carmen de la Salciua, care s-a fotografiat in masina afaceristului si a devenit rapid si motiv de cearta in casa sa, apoi tinta acuzatiilor fostei sotii, Bianca Dragusanu. Legatura celor doi a fost pusa sub semnul intrebarii in urma . continuă pe Playtech

Mihai Stoichita, adevarul despre relatia cu Adi Mutu. De ce il injura des, de fapt

Mihai Stoichita a vorbit despre relatia cu Adrian Mutu, cel pe care l-a injurat recent, inaintea unei conferinte de presa. Stoichita a stat pe banca nationalei U21 la partida cu Malta, chiar in locul lui Mutu. Briliantul a fost considerat contact direct al unei persoane din staff testata pozitiv cu noul coronavirus. Iar ca masura .

Adevarul despre poza politistilor cu Adi Minune si Tzanca Uraganu. Secretul ei s-a aflat

Si daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Culisele controversatei fotografii cu Adrian Minune, Tzanca Uraganu, doi politisti si un jandarm. E ancheta la Jandarmerie. Verificari se fac si la Politia Capitalei. Adevarul despre poza in care apar doi politisti si un jandarm alaturi de Adi Minune si Tzanca Uraganu Politia a intervenit sambata seara la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )