Libnet.ro
UNICEF

08:00

CARNAGIU PE PIATA MUNCII DIN STATELE UNITE Coronavirusul distruge 700.000 de locuri de munca in Statele Unite in martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CARNAGIU PE PIATA MUNCII DIN STATELE UNITE Coronavirusul distruge 700.000 de locuri de munca in Statele Unite in martie

Rata somajului creste din SUA cu 0,5% in fiecare zi * Ce-i mai rau abia urmeaza in trimestrul al doilea, atrag atentia analistii * Somajul ar putea depasi nivelul istoric atins in perioada Marii Depresiuni Lovita sever de cel mai mare soc economic din istoria sa moderna, economia americana a pierdut circa 701. 000 de locuri de munca in luna martie si a incheiat abrupt cea mai lunga perioada de creare de locuri de munca, de 113 luni, confirmand recesiunea in cea mai mare economie a lumii. continuă pe Ziarul Bursa

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor din Statele Unite

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, unde activitatile sunt oprite ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati din cauza coronavirusului.

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, din cauza coronavirusului

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, unde activitatile sunt oprite ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati din cauza coronavirusului, au declarat trei angajati citati de CNBC.

O tanara din Statele Unite a confectionat masti de protectie pentru persoanele cu deficiente de auz

O tanara din Statele Unite creeaza masti de protectie pentru persoanele hipoacuzice sau care au deficiente de auz, pentru ca acestea sa poata comunica intre ele.

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din .

Coronavirusul in SUA. Peste 300.000 de cazuri si 8.000 de morti. Trump:Aceasta va fi cea mai grea saptamana

Statele Unite au depasit sambata pragul de 300. 000 de cazuri de coronavirus si 8000 de decese, potrivit bilantului prezentat de Universitatea americana Johns Hopkins, noteaza AFP.

Statele Unite: Numarul deceselor si al solicitarilor pentru somaj sunt in crestere

Pandemia de coronavirus a dus in Statele Unite la un numar record de 6,6 milioane de cereri pentru indemnizatii de somaj in numai o saptamana si a ucis aproape 1. 000 de americani intr-o singura zi, arata cele mai recente date, potrivit Reuters.

Peste 6.000 de morti in Statele Unite din cauza COVID-19

In Statele Unite, numarul total al cazurilor de infectare a depasit 245. 000, mai mult ca Italia si Spania la un loc, iar numarul deceselor a trecut de 6.

VIDEO Idei de petrecere a timpului liber acasa. Vizita online in cea mai mare gradina zoologica din Statele Unite

In timp ce stam acasa, obligati de pandemia de coronavirus, inca ne putem bucura de o serie de activitati pe care le faceam inaintea carantinei, ba chiar mai mult.

Business report: Piata muncii, la cotitura: Angajatii disponibilizati din cauza crizei au variante in piata, insa cu salarii foarte mici; in ce conditii ar fi dispuse firmele de utilitati sa amane plata facturilor, la care le obliga Parlamentul

Ziarul Financiar: Bursa creste cu 1,7%. Investitorii urca Petrom cu 8,6% pe ultima suta de metri a sedintei * Adevarul: Criza a taiat sever pensiile private ale romanilor. Cum au fost afectate economiile viitorilor pensionari * Profit. ro: Dialog tensionat intre premier si ministrul Muncii. Orban a refuzat discutarea unui proiect de OUG legat de somajul tehnic pentru avocati, notari si executori judecatoresti * Auto-Bild: Rabla 2020: masinile vechi pot fi radiate online * Agrointel: Germania redeschide granitele pentru muncitorii romani din agricultura.

Peste 10.000 de decese in SUA din cauza COVID-19. Guvernatorul statului New York a prelungit masurile de izolare

Guvernatorul statului New York, epicentrul epidemiei de Covid-19 in SUA, a anuntat luni ca prelungeste pana la 29 aprilie masurile de izolare care impun inchiderea scolilor si a tuturor activitatilor neesentiale. Numarul deceselor in Statele Unite din cauza Covid-19 a ajuns luni la 10. 000, potrivit unui bilant Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )